SKUPIO 360 SAOBRAĆAJNIH KAZNI Sarajlija postavio rekord, decenijama vozio neregistrovan auto bez dozvole, treba da plati 150.000 e
Foto: Profimedia

rekorder

SKUPIO 360 SAOBRAĆAJNIH KAZNI Sarajlija postavio rekord, decenijama vozio neregistrovan auto bez dozvole, treba da plati 150.000 e

Bosna i Hercegovina -

Muškarac iz Sarajeva postavio je rekord po broju neplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje pa je sada državi dužan više desetina hiljada KM.

Muškarac inicijala J.F. i star 46 godina do danas nije položio vozački ispit, ali ga to nije sprečavalo da vozi neregistrovani automobil, a saobraćajne kazne koje mu policija ispisuje godinama, ne plaća.

Kako prenose lokalni mediji, muškarac je sada u policijskim registrima evidentiran kao osoba koja je počinila 360 prekršaja i za to je dužna državi 280.000 konvertibilnih maraka, odnosno oko 150.000 evra.

Kako prenosi Dnevni avaz, samo u proteklih mesec dana policija je tri puta kontrolisala ovog višestrukog prekršitelja, ali ga to nije sprečilo da nastavi po starom.

Iz MUP-a Sarajevske županije zatražili su dopuštenje da J.F. oduzmu automobil kojim je počinio prekršaje, ali opštinski sud za to još nije dao saglasnost.

Avaz saznaje da je Uprava policije tražila da se ovom Sarajliji oduzme vozilo jer vozi bez položenog vozačkog ispita.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track