ZENIČANINA SLOMIO SUROV ŽIVOT: Kemal prodao bubreg zbog ćerkine operacije, obesio se jer nije mogao da se bori sa svojom bolešću!
ilustracija, Foto: Avaz.ba

DIGAO RUKU NA SEBE

ZENIČANINA SLOMIO SUROV ŽIVOT: Kemal prodao bubreg zbog ćerkine operacije, obesio se jer nije mogao da se bori sa svojom bolešću!

Bosna i Hercegovina -

Zeničanin Kemal Pehlivanović, koji je juče izvršio samoubistvo vešanjem, a ovaj čin objavio na svom Fejsbuk profilu, od ranije je poznat kao otac koji je prodao bubreg za operaciju ćerke.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u alatnici, a samoubistvo je objavio nekoliko dana ranije na Fejsbuku.

"Jedan veliki pozdrav za sve prijatelje i dušmane jer ćemo se videti na onom svetu jer je bolest učinila svoje posle tolike borbe za život moje ćerke a ja sam teško oboleo.Hvala svima.I idem u bolji svet, gde nema problema“, napisao je on.

Kemal je 2019. godine objavio da prodaje bubreg kako bi spasio ćerku Lamiju, koja je rođena sa srčanom manom AVSD i makrocefaliona, Velošisis, nakon čega je bh. jutjuber uručio donaciju od 18.000 KM za njenu operaciju.

Teška sudbina i prošlost umorile su Kemala, koji se, sudeći po objavljenom statusu, i sam razboleo, a zbog nemogućnosti da pomogne ćerki odlučio je da izvrši samoubistvo.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track