JEZA U BANJALUCI Sedmakinju (13), ćerku poznanice, namamio u iznajmljeni stan pa legao s njom, mlađa sestra joj bila u drugoj sobi
Foto: Shutterstock

čeka se presuda, preti mu najmanje 8 godina robije

JEZA U BANJALUCI Sedmakinju (13), ćerku poznanice, namamio u iznajmljeni stan pa legao s njom, mlađa sestra joj bila u drugoj sobi

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Muškarcu S.B. iz Banjaluke preti minimum osam godina robije zbog obljube devojčice (13) sa kojom je imao seksualni odnos, nakon što ju je prethodno namamio u iznajmljeni stan.

Presuda pedofilu biće objavljena sutra u Okružnom sudu Banjaluka, piše Srpskainfo.

Prema optužnici, S.B. je u cilju zadovoljenja svog polnog nagona u septembru 2019. godine stupio u emotivnu vezu sa devojčicom (13) koja je u kritično vreme pohađala sedmi razred osnovne škole, objavila je Srpskainfo.

Pedofil je prethodno upoznao majku nesrećne devojčice i dolazio u njihovu kuću na širem području grada. Zatim je devojčicu (13), zajedno sa njenom mlađom sestrom i bratom dovodio u iznajmljeni stan u Banjaluci.

Jednom prilikom kad je devojčica došla sa mlađom sestrom u iznajmljeni stan, pedofil S.B. je iskoristio priliku, legao s učenicom sedmog razreda osnovne škole u krevet, dodirivao je po telu, a zatim imao i odnos s njom.

Suđenje optuženom pedofilu bilo je zatvoreno za javnost.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track