PREMINULA TROMESEČNA BEBA Treća žrtva teške saobraćajne nesreće kod Rogatice
Foto: Youtube prtscr / BN TV

TUGA

PREMINULA TROMESEČNA BEBA Treća žrtva teške saobraćajne nesreće kod Rogatice

Bosna i Hercegovina -

Tromesečna beba A.S, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 21. maja u Kukavicama kod Rogatice, preminula je, uprkos naporima lekara u bolnicama u Foči, Sarajevu, Banjaluci i Beogradu.

Ona je treća žrtva ove teške nesreće, kakva se ne pamti u Rogatici. Beba je nakon nesreće, u teškom stanju bila prebačena u bolnicu u Foči, pa u Sarajevo, Banjaluku i na kraju u Beograd, ali je uprkos naporima lekara, izgubila bitku, piše Srpskainfo.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 21. maja oko 22.40 časova u selu Kukavice, teško je povređena Mladena Stojanović (39), koja je bila majka bebe. Nedugo nakon nesreće, istog dana, ona je preminula u bolnici.

U nesreći je teško povređena i Milica Č. (18), koja je bila suvozač u drugom automobilu. Nesrećna devojka preminula je šest dana nakon sudara, 27. maja.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći povređeno je još šest osoba, među kojima i šestogodišnje dete.

Povodom smrti male A.S., njene majke Mladene i Milice Č, načelnik Rogatice Milorad Jagodić doneo je odluku prema kojoj se ponedeljak, 6. juna proglašava Danom žalosti na celom području opštine. Tog dana će zastava pred zgradom Opštinske uprave biti spuštena na pola koplja. Na pola koplja će biti spuštene i zastave pred svim javnim preduzećima i ustanovama, svim organizacijama i društvima širom opštine, piše Glas Srpske.

Na dan žalosti, stoji u odluci načelnika opštine, na javnim mestima neće se održavati programi javnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati niti na drugi način koristiti muzika u ugostiteljskim objektima.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track