DA SE NAJEŽIŠ! Na putu od Bratunca prema Potočarima postavljene fotografije koje će vas rastužiti ZA NJIH JOŠ NEMA PRAVDE (VIDEO)
Foto: Screenshot/Twitter/@dalm_berekin

tuga

DA SE NAJEŽIŠ! Na putu od Bratunca prema Potočarima postavljene fotografije koje će vas rastužiti ZA NJIH JOŠ NEMA PRAVDE (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Na jednom Tviter nalogu postavljen je video u kom možemo videti lica ubijenih Srba u srebreničakoj regiji i na teritoriji Podrinja.

- Put od Bratunca prema Potočarima. Na fotografijama se nalaze lica 3267 Srba, koje su pobili pripadnici 28. divizije takozvane Armije BiH iz Srebrenice pod komandom Nasera Orića".

Ovaj video izazvao je veliku tugu kog ljudi koji koriste društvenu mrežu Tviter, te možemo naići na komentare: "Slava im", "Da se ne zaboravi", "Tako se mora boriti za istinu i pravdu", "Počivali u miru"...

Ubijeni Srbi kod Srebrenice
foto: Screenshot/Twitter/@dalm_berekin

Podsetimo, na području Podrinja ubijeno je 3267 Srba u minulom ratu u Bosni i Hercegovini. Za ubistvo 3.267 Srba u srednjem Podrinju, među kojima je bilo najviše žena, dece i staraca, nad kojima su počinjeni stravični zločini, još niko nije odgovarao.

Kurir.rs

Bonus video:

00:49

POMEN SRBIMA UBIJENIM NA PETROVDAN! Ljiljana Bulatović Medić, publicistkinja: Srebrenica je bila postavljena kao mamac!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track