PAKAO NA USELJENJU NA ILIDŽI: Narkoman uleteo kod bračnog para, posle svađe otišao u kupatilo i iskočio kroz prozor!
Ilustracija, Foto: Avaz.ba/S. Saletović

drama

PAKAO NA USELJENJU NA ILIDŽI: Narkoman uleteo kod bračnog para, posle svađe otišao u kupatilo i iskočio kroz prozor!

Bosna i Hercegovina -

Na Ilidži se u noći između srede i četvrtka odigrala prava drama u stanu na četvrtom spratu kada je muškarac (identitet poznat redakciji), pod dejstvom opojnih droga, iskočio kroz prozor toaleta i pao na asfalt ispred zgrade.

Kako portal "Avaza" saznaje od izvora bliskog istrazi, u sredu popodne u iznajmljeni stan u zgradi na Ilidži uselio se mladi bračni par, koji su pozvali svoje poznanike, takođe mlađi bračni par, da im pomognu.

Kada su već sve završili i seli da se odmore i proslave useljenje, posle ponoći ih je nazvao poznanik i rekao da će i on doći. Kada je došao, bilo je očigledno da koristi narkotike.

Nedugo zatim došao im je još jedan poznanik i ubrzo je izbila verbalna svađa između njega i drogiranog čoveka, koji je takođe dobio par šamara po glavi.

Drogirani muškarac je potom otišao u toalet, a vlasnik stana ga je pratio, plašeći se da ne uzme britvu i vrati se da nekoga napadne.

Kada je ušao u toalet, video je samo ruke svog poznanika koji se držao za takozvanu klupu (sims) na spoljnoj strani prozora. Muškarac je potrčao da ga uhvati za ruke, ali se u tom trenutku okliznuo i pao na asfalt ispred zgrade.

- Pretpostavljam da je hteo da pobegne iz stana, ali ne razumem zašto je odlučio da skoči kroz prozor - rekao je mladić koji je iznajmio stan.

Na lice mesta odmah su izašli Hitna pomoć i policija. Povređeni je preživeo pad i kako nezvanično saznajemo, njegove povrede nisu opasne po život.

Kako bi u potpunosti rasvetlili događaj, policija je na saslušanje privela još trojicu muškaraca koji su bili u stanu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track