HIT SCENA NA SVADBI U BiH! Gost nije mogao da dođe na veselje, ali prijatelj ga nije zaboravio STAVIO MU I MAŠNU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

neverica

HIT SCENA NA SVADBI U BiH! Gost nije mogao da dođe na veselje, ali prijatelj ga nije zaboravio STAVIO MU I MAŠNU (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Do sada neviđena scena zabeležena je na jednoj svadbi u Roškom Polju kod Tomislavgrada.

Jednom od svatova je očigledno toliko nedostajao prijatelj koji nije mogao da dođe na svadbeno veselje da je napravio njegovu kartonsku figuru u punoj veličini na koju je stavio i leptir mašnu! Tokom veselja neprestano je grlio svog kartonskog prijatelja i zajedno sa njim pevao popularne hitove i komentarisao dešavanja na svadbi, ali i nazdravljao.

Snimak nezabeleženog prijateljstva završio je na društvenim mrežama gde je momentalno posato veliki hit. Objava već ima nekoliko hiljada ljakova i nekoliko stotina komentara.

- Sad moraš da daš kovertu sa kamatama jer si bio, a nisi dao - poručio je jedan korisnik momku čiji lik je na kartonu.

- Ja sam se rasplakala... Ma želim mladencima svu sreću sveta, a drugaru da se vrati što pre kući iz pečalbe - navodi jedna korisnica.

- Ovo je toliko moćno, toliko jako, svaka čast, duboki naklon do poda. Zamišljam čoveka u tuđini kako gleda i plače i pije. Svaka čast još jednom - nadovezao se jedan korisnik.

Scene sa svadbi u BiH inače često završe na društvenim mrežama. Tako je na svadbi u Posušju barjaktar ispao iz automobila. Vozačl je malo ubrzao pa je mladić koji je virio kroz krov "smarta" ispao na put.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track