ON JE OSUMNJIČEN DA JE UBIO OCA TROJE DECE ISPRED KLADIONICE U ZVORNIKU: Snimio klip pred samu predaju policiji! VIDEO
Foto: Printscreen Twitter

MUP srpske potvrdio hapšenje

ON JE OSUMNJIČEN DA JE UBIO OCA TROJE DECE ISPRED KLADIONICE U ZVORNIKU: Snimio klip pred samu predaju policiji! VIDEO

Bosna i Hercegovina -

Goran Bojić, koji je osumnjičen da je hicima iz pištolja usmrtio Boriši Beatovića i ranio Gorana P. pre šest dana kod Zvornika predao se policiji.

Kao javlja Srpska.info Bojić je nekoliko minuta pre hapšenja, poslao je porodici i prijateljima snimak u kojem najavljuje da će se predati.

Na snimku, a koji je u posedu Srpskainfo, vidi se da je Bojić u automobilu i priča kako ide u policiji da se preda.

Policijska uprava Zvornik potvrdila je da je uhapšen Goran Boji osumnjičeni za ubistvo Boriše Beatovića u tom gradu.

Oni su rekli, navodeći inicijale, da je on uhapšen jutros oko 10 časova.

Pucnjava se dogodila 14. oktobra oko 23 časa u kafe kladionici “Centar” u selu Trnovica kod Zvornika i svemu je prvo prehodila svađa i tuča u kojoj su još neke osobe povređene, piše Srpskainfo.

Policijskoj stanici Kozluk je 14. oktobra oko 23.05 časova prijavljeno da se u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik javila četiri muškarca sa povredama zadobijenim od strane nepoznate osobe u ugostiteljskom objektu u mestu Trnovica, Grad Zvornik.

- Od povreda zadobijenih vatrenim oružjem jedna osoba je smrtno stradalo, a jedno teško povređeno. Lice M.C. iz Zvornika je lišeno slobode 16. oktobra oko 14,45 časova zbog osnova sumnje da je počinilo krivično delo „Pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela - rekli su u PU Zvornik.

Nakon toga, M.C. je na predlog Okružnog javnog tužilašta Bijeljina, od strane Okružnog suda u Bijeljini određen pritvor.

O svemu navedenom je obavešteno Okružno javno tužilaštvo Bijeljina, a policijski službenici PU Zvornik vrše kriminalističku obradu lica lišenog slobode i nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog predmeta.

Kurir.rs/Srpska.info

Bonus video:

00:17

Slavlje Škaljarskog klana nakog hapšenja ubica Jovana Vukotića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track