UHAPŠEN MLADIĆ (27) ZBOG UBISTVA STARICE (91) U ŽIVINICAMA: Nesrećna žena živela od pomoći humanih ljudi
Ilustracija, Foto: Profimedia

UHAPŠEN MLADIĆ (27) ZBOG UBISTVA STARICE (91) U ŽIVINICAMA: Nesrećna žena živela od pomoći humanih ljudi

Bosna i Hercegovina -

Policijski službenici juče su u Živinicama uhapsili M. A. (27) zbog sumnje da je u nedelju ubio Neziru Jašarević (91) u njenoj kući u mestu Ciljuge u Živinicama.

Osumnjičeni je priveden u službene prostorije, gde je u toku kriminalistička obrada, nakon čega će u zakonski predviđenom roku biti predat Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona na dalje postupanje, saopšteno je danas iz MUP-a TK.

"Policijski službenici Uprave policije MUP TK-a/Sektor kriminalističke policije/Odsek za opšti kriminalitet i službenici Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Živinice su radeći na rasvetljavanju krivičnog dela ubistvo, došli do operativnih saznanja o mogućem počiniocu, a radi se o M.A.", saopšteno je iz MUP-a TK.

U porodičnoj kući u mestu Ciljuge u Živinicama pronađeno je telo starice Nezire Jašarević, a obdukcija je pokazala da je ubijena.

Starici je naneseno više povreda u gornjem delu tela. Kako se saznaje, 91-godišnja starica nije bila dobrog imovinskog stanja i živela je od pomoći koje je dobijala od humanih ljudi u mestu Stara pruga u Ciljugama, a narod joj je donosio i vitre.

(Kurir.rs/Nezavisne)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track