ŠTA SE DEŠAVA NAKON SAMOUBISTVA MLADIĆA IZ LAKTAŠA: Radnik pumpe dobio otkaz, njegova supruga dobija pretnje
Foto: Facebook, Printscreen/Youtube

tragedija potresla region

ŠTA SE DEŠAVA NAKON SAMOUBISTVA MLADIĆA IZ LAKTAŠA: Radnik pumpe dobio otkaz, njegova supruga dobija pretnje

Bosna i Hercegovina -

Supruga V. T., a koji je napravio snimak pokojnog mladića iz Laktaša, prijavila je policiji da preko društvenih mreža dobija pretnje ubistvom članova njene porodice.

Izvor otkriva da se ona obratila policiji i rekla da od 29. oktobra, zbog snimka koji je snimio njen suprug, na svoj Instagram profil dobija pretnje.

Mladen Dulić
foto: Twitter

– Tokom davanja izjave policiji ona je rekla da je sa četiri različita Instagram profila dobila preteće poruke. U porukama je prećeno njoj i njenoj porodici, ali i da će biti ubijena osoba bliska njoj – ističe izvor.

V. T. je snimao i ismevao mladića iz Laktaša prilikom prijavljivanja na posao na benzinskoj pumpi, gde je V. T. bio zaposlen. Nakon toga snimak je objavljen na društvenim mrežama. Mladić nije mogao da podnese ismevanje i nakon toga se ubio, što je izazvalo buru reakcija u regionu.

Policija je zatim uhapsila V. T. zbog snimanja i D. K. zbog objavljivanja snimka. Nakon krimnalističke obrade oni su pušteni na slobodu, a osumnjičeni su za krivično delo neovlašćeno fotografisanje.

U međuvremenu Trišić je dobio otkaz na poslu. U Policijskoj upravi Banjaluka su rekli da istražuju ove pretnje.

(Kurir.rs/Srpskainfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja