MIRNESIN NAJBOLJI DRUG OBJAVIO NJIHOV SNIMAK IZ PROVODA! Ojadila firmu, a evo kako ĐUSKA: Otkrio da li je imala SAUČESNIKA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

ukrala milion evra

MIRNESIN NAJBOLJI DRUG OBJAVIO NJIHOV SNIMAK IZ PROVODA! Ojadila firmu, a evo kako ĐUSKA: Otkrio da li je imala SAUČESNIKA (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Nemački mediji danima bruje o Mirnesi S. poreklom iz Busovače u BiH, koja je iz firme u Nemačkoj ukrala milion evra, a njen dugogodišnji najbolji prijatelj svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama njihove zajedničke video snimke iz noćnih provoda.

Naime, on na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje video sadržaj koji je zabeležen tokom noćnih izlazaka, a na kom se može videti kako se Mirnesa, za kojom traga nemačka policija, i M.O. provode, pevaju i igraju.

Ovi snimci nastali su u periodu pre nego što je Mirnesa počinila pljačku, zbog koje je sada cela Nemačka na nogama.

00:26

Najbolji prijatelj Mirnese Miki objavio njihov snimak iz provoda

M.O. je na poslednjim snimcima koje je objavio odgovarao na pitanja korisnika društvene mreže i tom prilikom je otkrio do sada nepoznate detalje o Mirnesi.

Komentarišući navode u komentarima na društvenoj mreži da je njegova prijateljica Mirnesa uhapšena, a da se sada takođe traga i za njenim saučesnicima, M.O. je korisniku poručio da "ne priča gluposti", tako negiravši navode.

“Druškane moj, da ja nešto kažem. Bezveze pričaš gluposti da bi dobio ti neku pažnju. Bezveze se zanimaš ovim stvarima, gluposti i lažima. Kakvi saučesnici, kakvi bakrači“, naveo je prijatelj fatalne Bosanke.

On je tom prilikom istakao da je njegova drugarica „velika kraljica“, ali da on ni sa čim nema veze, piše Crna hronika.

"Ona nema saučesnika, nema ništa. Ona je svoj čovek. Živite svoj život i ne zanimajte se Mirnesom. Ona jeste moja drugarica, ali ja živim svoj život. Želim joj sve najbolje u životu“, rekao je M.O.

Jedan od korisnika izneo je tvrdnje da je i sam M.O. uhapšen, pa je tom prilikom usledio odgovor i na te navode.

"Ti i dalje čitaj ta sr*nja da su pojedini uhapšeni. Pričaš gluposti i zamaraš se. Nisu svi uhapšeni, ja sam uhapšen zbog alkohola i što sam vozio pijan“, rekao je M.O.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

Podsećanja radi, kako navodi policija iz Štutgarta, Mirnesa S. je iz prostorija kompanije u kojoj je radila 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milion evra. Ona je tom novcu imala pristup kao zaposlena u kompaniji.

Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nije navedeno na koji način je Mirnesa iznela toliku količinu novca iz kompanije.

Kako je preneo Bild, sigurno je da ukradeni novac nije uzimala postepeno tokom dužeg perioda, već je čitavu sumu ukrala odjednom. Daljom istragom će biti utvrđeno kako je to izvela, a trenutno se sumnja da je „imala pomagača iznutra“.

Nemačka policija je na zvaničnom sajtu navela i da za njeno pronalaženje sledi nagrada u iznosu od 37.500 evra.

Nemački Bild je otkrio da je Mirnesa živela na trećem spratu u stambenoj zgradi u Kanstatu. Odatle je bila udaljena samo 250 metara od glavnog ulaza u prostorije Kriminalističke policije.

Mirnesa je u oktobru, radeći za kompaniju koja je između ostalog obavljala i poslove transporta novca u Štutgartu, ukrala milion evra. Stavila je novac u crnu torbu i nestala, navodi Bild.

Danas je njen stan prazan, a policija je promenila bravu. Na vratima njenog stana visi poruka glavne inspektorke: "Vaš profilni cilindar je zamenjen! Pravi ključevi su kod policije", piše Bild.

(Kurir.rs/Crna Hronika/Bild)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja