OVO JE LJUBIŠA KOJI JE POGINUO SA ĆERKOM U PADU AVIONA Pogledajte strašne slike s mesta nesreće: Na nebo je poveo svog anđela
Foto: Printscreen/Facebook

tragedija kod prijedora

OVO JE LJUBIŠA KOJI JE POGINUO SA ĆERKOM U PADU AVIONA Pogledajte strašne slike s mesta nesreće: Na nebo je poveo svog anđela

Bosna i Hercegovina -

Ljubiša Aramanda i njegova starija ćerka poginuli su danas nešto pre 15 sati kod Prijedora u padu sportskog aviona, kojim je upravljao Ljubiša.

Kako navode očevici, on je nedugo posle poletanja izgubio kontrolu nad letelicom koja je pala u njivu, a njima dvoma nije bilo spasa.

Ljubišina mlađa ćerka čekala ih je na aerodromu kako bi se i ona provozala.

Ljubiša Aramanda je bio i instruktor jedriličarstva i pilot, bio je planinar, član PD “Klekovača i predsjednik Planinarskog saveza RS. Radio je u Elektrodistribuciji Prijedor.

Njegova ćerka se bavila karateom, i imala crno pojas prvi dan, a istim sportom se bavio i Ljubiša (imao smeđi pojas).

Prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od stradalih.

"Ljubiša Aramanda vinuo se u plave visine, na žalost na način koji niko ne očekuje i ne želi, poveo je sa sobom svoju kćerku, na let u večnost", piše u jednoj objavi na Fejsbuku, dok u drugoj stoji:

"Naš pilot, bajker, planinar, ljudina - široke vam visine nebeske".

"Na svoj poslednji let zajedno sa svojom ćerkom, svojim anđelom, otišao je jedan od nas Ljubiša Aramanda. TVOM ANĐELU I TEBI PLAVO NEBO", piše u jednoj objavi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track