"DA SAM GA SAMO VIDEO NA VREME..." Monstrum posle zločina istrčao na auto-put, poginuo na neverovatan način kada je NAIŠAO KAMION!
Foto: Facebook, Shutterstock, Ilustracija

jezivo

"DA SAM GA SAMO VIDEO NA VREME..." Monstrum posle zločina istrčao na auto-put, poginuo na neverovatan način kada je NAIŠAO KAMION!

Bosna i Hercegovina -

Komšije iz zagrebačkog naselja Kozari su prestravljene i šokirane posle nezapamćenog zločina kada je monstrum Goran Knežević ubio jednoipogodišnje dete i masakrirao bivšu partnerku kojoj se lekari bore za život.

Knežević je odranije poznat policiji i dosta vremena proveo je po zatvorima. Jedno vreme je radio kao obezbeđenje u poznatom noćnom klubu u Dugom Selu, a navodno je i švercovao polovne automobile. Živeo je samo nekoliko kuća dalje od mesta stravičnog zločina.

Komšije ne mogu sebi da dođu od šoka.

- Da sam ga bar video na vreme, ispalio bih u njega ceo šaržer da sprečim da ubije dete, bez obzira na posledice - rekao je za Jutarnji list jedan od meštana naselja.

Zlikovac... Goran Knežević
Zlikovac... Goran Knežević foto: Facebook

Zanimljiv je način na koji je ubica završio.

Nakon što je napao ženu i dete, skrenuo je zaobilaznim putem prema Kosnici, gde je izašao iz automobila i nastavio da beži. Tada je na njega naleteo kamion i pregazio ga.

Pre nego što je završio ispod kamiona, 41-godišnjak je u svom ludom bekstvu napravio je dve saobraćajne nezgode. Posle drugog sudara skrenuo je sa puta i pri povratku na A3 završio pod kamionom.

Telo mrtvog sa obilaznice na području Kosnice prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom utvrdilo da li je 41-godišnji muškarac u tom trenutku imao u sebi nedozvoljene supstance. .

(Kurir.rs / Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track