BOSANSKI HULK JAČI I OD KONJA, HIT NA MREŽAMA: Nosi samo BOKSERICE, umiva se snegom, a nećete verovati ŠTA SVE MOŽE (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

"ja sam beton armirani"

BOSANSKI HULK JAČI I OD KONJA, HIT NA MREŽAMA: Nosi samo BOKSERICE, umiva se snegom, a nećete verovati ŠTA SVE MOŽE (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Ovih dana na društvenim mrežama je apsolutni hit muškarac iz Viteza u BiH po imenu Hamdija Ramulj, a mnogima poznat i kao "bosanski Hulk".

Naime, ovaj muškarac je jedan od retkih koji može da pobedi čak i konja kada je reč o nošenju teškog tereta.

Hamdija važi za čoveka neverovatne snage, a s obzirom da je poreklom iz sela Gaćice, on navodi da nosi samo bokserice, prenosi Srpskainfo.

"Ja sam beton armirani, nema zime za mene“, kaže Ramulj.

Ramulj takođe ume i da peva, a njegova velika želja je da ima svoje stado ovaca i da pomalo svira frulu, te uživa u životu.

Ovaj bosanski hulk demonstrirao je svoju snagu, da bi se posle toga umio snegom.

Njega ćete zateći u majici kratkih rukava čak i usred zime, a kako navodi zdrav je do te mere da nikada nije ni zub izvadio.

Ramulj inače ima petoro dece, a s obzirom na ovako veliku porodicu, svakodnevno se bori za preživljavanje. On je otkrio da ima cilj da formira farmu ovaca i koza, te da za život zarađuje od poljoprivrede.

Naime, ovaj bosanski hulk nedavno je privukao pažnju javnosti kada se putem video snimka na jutjubu obratio javnosti da mu nađu posao, a da će zauzrat da pokloni konja, koze i automobil.

On je tada istakao da nikako ne može da pronađe stalno ili privremeno zaposlenje, te da je voljan da učini gorenavedeno, samo da mu neko omogući da radi.

Ramulj je tada doneo odluku da ponudi nagradu za onoga ko mu omogući ili sredi zaposlenje u nekoj firmi gde će takođe da ima i osiguranje, s obzirom da kući odgaja petoro dece. Hamdija inače odlazi u šumu da seče drva, ali u poslednje vreme je sve teže izbeći šumare i kazne.

Tako je on završio i u zatvoru u jednom trenutku, gde je proveo osam dana, upravo zbog seče šume.

“Tražio sam posla, ali nema. Da me neko ubaci u firmu daću mu i kedija i koze i konje, sve što sam dobio, daću samo da dobijem posao”, rekao je tada Ramulj.

(Kurir.rs/Srpskainfo/BLportal_VI)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track