Najnovije vesti

UBIO DEVOJKU ČEKIĆEM, PA POPIO ČAJ I NAHRANIO MAČKU: Bosanac nakon jezivog čina PRIZNAO krivicu, otkrio šta je prethodilo zločinu
Foto: Shutterstock, Ilustracija

MONSTRUOZNO

UBIO DEVOJKU ČEKIĆEM, PA POPIO ČAJ I NAHRANIO MAČKU: Bosanac nakon jezivog čina PRIZNAO krivicu, otkrio šta je prethodilo zločinu

Bosna i Hercegovina
10:51h

Državljanin BiH, star 50 godina, osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistva bivše devojke čekićem. Kako prenose nemački mediji, on je na samom početku suđenja priznao zločin.

Sud je presudio po zahtevu Tužilaštva, koje je navelo da je ubistvo bilo krajnje brutalno, dok je odbrana tražila kaznu od 11 godina.

Podsetimo, još na početku suđenja državljanin BiH je priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret, te izjavio da preuzima svu odgovornost i želi da se suoči sa krivicom. On je još izjavio da je, koliko se seća, partnerku napao čekićem, zadavši joj tri udarca, pišu Nezavisne.

Kako stoji u optužnici, 50-godišnji državljanin BiH je ubio svoju partnerku na spavanju, u njenoj kući u Gangkofenu, 9. jula, prošle godine. Mediji navode da je 46-godišnja žrtva već bila raskinula vezu sredinom juna, ali on je i dalje živeo kod nje. Navodno, pre napada su se posvađali.

- Tek kada sam je udario, shvatio sam šta sam uradio, rekao je optuženi.

Sad već osuđeni ubica je dodao da je ona insistirala da se on iseli iz kuće, te da mu je tada “pukao film”. Nije se mogao tačno setiti svih pojedinosti te večeri, ali zna da je uzeo čekić iz garaže i udario je tri puta. Kada je shvatio šta je uradio, kaže da je počeo da se trese te da mu je čekić sam ispao iz ruku.

Nakon toga, prema sopstvenom priznanju, popio je čaj, istuširao se, nahranio mačku i ponovo otišao do sobe da se uveri da je zaista mrtva.

Priznao je, takođe, da je te večeri bio pod dejstvom alkohola.

Kurir.rs/Nezavisne

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja