OCU SRCE PUKLO OD TUGE ZA SINOM: Prijedorčanin saznao za UBISTVO deteta, pa PREMINUO! Dve tragedije zavile porodicu u crno
Foto: PhotoEdit / Alamy / Alamy / Profimedia

jeziva sudbina porodice kaltak

OCU SRCE PUKLO OD TUGE ZA SINOM: Prijedorčanin saznao za UBISTVO deteta, pa PREMINUO! Dve tragedije zavile porodicu u crno

Bosna i Hercegovina -

Vejsil Kaltak, otac Senada Kaltaka (66) koji je ubijen u prijedorskom naselju Hambarine, preminuo je nakon što je saznao za ubistvo sina.

Ova neverovatna sudbina porodice Kaltak potresla je sve njihove komšije i poznanike koji u neverici kažu da Vejsil verovatno nije mogao da podnese bol za ubijenim sinom.

"Oni su živeli u istoj kući, sin u prizemlju, a otac na spratu. Otac je bio star, bolestan, nepokretan i gotovo da nije mogao da živi bez tuđe pomoći i nege. Nakon što je saznao za ubistvo sina njemu je pozlilo i prevezen je u Dom zdravlja. Nažalost ubrzo je preminuo. Verovatno nije mogao da podnese bol za izgubljenim sinom. Tužno, da tužnije ne može biti", kažu šokirani poznanici porodice.

Oni kažu da su Vejsil i Senad živeli sami u kući. O nezapamćenoj tragediji obavešten je Senadov brat, koji živi u inostranstvu, i koji se odmah zaputio u Prijedor.

Dženaza Senadu i Vejsilu biće klanjana sutra u podne ispred džamije u Hambarinama.

Podsetimo, Senad Kaltak ubijen je u subotu u svojoj kući, a zbog sumnje da je počinio zločin uhapšen je Adin Hodžić (23) iz Prijedora. Senadovo telo pronađeno je na njivi, stotinjak metara od kuće i sumnja se da ga je ubica tu odvukao pokušavajući da prikrije zločin, piše Una.

Tokom istrage pronađena je okrvavljena odeća, kao i krvavi tragovi vučenja. Izuzeti su i drugi dokazi, kao i više noževa koji će biti poslati na veštačenje.

Osumnjičeni Hodžić je uhapšen i danas će biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru na dalje postupanje. Na teret mu se stavlja da je počinio teško ubistvo, a nakon ispitivanja tužilaštvo će doneti odluku o eventualnom predlogu za pritvor.

(Kurir.rs/Srpskainfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track