DIVLJALI PO BJELJINI: Pucali automatskom puškom, kad je naišla policija, krenuli da beže, u stanu im pronađeni bomba i droga
Foto: peter jordan / Alamy / Alamy / Profimedia

uhapšena tri muškarca

DIVLJALI PO BJELJINI: Pucali automatskom puškom, kad je naišla policija, krenuli da beže, u stanu im pronađeni bomba i droga

Bosna i Hercegovina -

Bijeljinska policija uhapsila je tri osobe osumnjičene da su pucale iz automatske puške u naseljenom mestu Puhare, a pretresom prostorija koje koriste pronađena je ručna bomba i droga, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Policiji je juče prijavljeno da je nepoznato lice ili više njih pucalo iz vatrenog oružja pojedinačnom i rafalnom paljbom u naseljenom mestu Puhare u Bijeljini. Policija je na licu mesta uočila automobil i tri nepoznate osobe, od kojih je jedna imala automatsku pušku.

Oni su se oglušili o naređenje policajaca da odbace oružje i pobegli, bacivši izvesnu količinu narkotika i automatsku pušku.

Intervencijom policije, pomenuta lica su uhapšena, a pronađena je automatska puška sa okvirom iz koje je, najverovatnije, pucano.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koriste uhapšena lica i tom prilikom su pronađene i oduzete određene količina marihuane, spida, ručne bombe, medicinskih lekova, drobilica, novca, kao i više predmeta na kojima su nađeni tragovima droge.

O svemu navedenom upoznat je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

(Kurir.rs/RTRS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track