NESREĆA KOD TREBINJA: U lančanom sudaru četiri automobila povređeni džudisti iz Laktaša
Foto: Shutterstock

udes na povratku sa takmičenja

NESREĆA KOD TREBINJA: U lančanom sudaru četiri automobila povređeni džudisti iz Laktaša

Bosna i Hercegovina -

Džudisti i trener iz džudo kluba ”Laktaši”, doživeli su sinoć saobraćajnu nesreću na povratku sa takmičenja iz Trebinja, a niko od njih nije teže povređen, potvrdio je Miroslav Bojić, gradonačelnik Laktaša.

- Neki se vraćaju kućama, a za ostale smo organizovali prevoz i sve što bude neophodno da se vrate kućama bezbedno sutra dok se završe otpusti i redovne procedure u Trebinjskoj bolnici, napisao je Bojić na svom Fejsbuk profilu.

Nakon nesreće oglasili su se i iz džudo kluba ”Laktaši” i saopštili da su svi džudisti dobro, da su zdravi i sa manjim povredama.

– Zahvalnost dugujemo gradonačelniku Laktaša Miroslavu Bojiću, koji je odmah odreagovao i ponudio svu moguću pomoć. Najviše hvala roditeljima koji su ostali pribrani i omogućili da se svi naši resursi usmere na što brže rešavanje situacije i zbrinavanje djece -saopšteno je iz džudo kluba.

Podsećamo, sinoć je više osoba povrijeđeno u sudaru četiri vozila u mestu Staro Slano kod Trebinja. Povređeni su prebačeni u trebinjsku Bolnicu, gde se za sada nisu mogli izjasniti o stepenu povreda.

Iz policije su naveli da su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 18.10 učestvovala vozila “hjundai”, “škoda oktavija”, “mercedes vito” i “opel korsa”.

(Kurir.rs/Srpska.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track