LAŽNI POLICAJAC UHAPŠEN U BANJALUCI: Pozajmio 9.000 konvertibilnih maraka! Pare odbio da vrati, žrtva sve prijavila policiji
Foto: Printscreen/RTRS

hapšenje

LAŽNI POLICAJAC UHAPŠEN U BANJALUCI: Pozajmio 9.000 konvertibilnih maraka! Pare odbio da vrati, žrtva sve prijavila policiji

Bosna i Hercegovina -

Policija u Banjaluci uhapsila je B. M. iz tog grada kojeg sumnjiče da se tokom januara ove godine lažno predstavio oštećenom kao policijski službenik i u više navrata pozajmio novac u ukupnom iznosu od 9.000 KM.

Novac je pozajmio navodno za kupovinu teretnog vozila, koji nije bio vratio pa ga je oštećeni prijavio policiji.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimanjem operativnih mera i radnji, identifikovali su i lišili slobode lice inicijala B.M. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično delo lažno predstavljanje i prevara“", navode iz PU Banjaluka.

O svemu je obavešten je držurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o navedenim krivičnim delima, i da se nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu protiv lica B.M. dostavi izveštaj o počinjenim krivičnim delima.

Kurir.rs/Nezavisne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track