BOSANSKI HULK DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU Čuveni snagator objavio ŠOK SNIMAK, pa otkrio šta se tačno dogodilo, automobil SKRCAN VIDEO
Foto: Printscreen Tik Tok, Printscreen/youtube

BOSANSKI HULK DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU Čuveni snagator objavio ŠOK SNIMAK, pa otkrio šta se tačno dogodilo, automobil SKRCAN VIDEO

Bosna i Hercegovina -

Hamdija Ramulj iz Viteza, zvani Bosanski Hulk za kog važi da je najjači čovek u BiH, doživeo je saobraćajnu nezgodu.

Ovu informaciju objavio je na svom TikToku.

- Dobro je, glava je živa što je najvažnije. Supruga je zadobila lakše telesne povrede. Što je najvažnije svi smo dobro. Od auta nema ništa. Uz Božiju pomoć napravit će se valjda. Hvala Alahu što nas je sačuvala neka nafaka – rekao je Ramulj tom prilikom.

Naime, Hamdija redovno izbacuje video snimke na svojim društvenim mrežama u kojim obično radi teške fizičke poslove, a sada je objavio snimak na društvenoj mreži TikTok kako trenira, dok umesto tegova koristi, ni manje ni više nego - balvan.

Inače, Hamdija Ramulj, jedan je od retkih koji može poneti više tereta od konja, a kako je iz sela Gaćice, kaže da nosi samo bokserice. Otac je petoro dece, a jedina mu je briga kako da ih prehrani i školuje.

Korisnici TikToka oduševljeni su snagom i upornošću "bosanskog Hulka", te su odlučili da mu u vidu komentara ispod objave pruže podršku.

"To Roki", "To kralju, ne daj se!", "Balkanski hulk, hajmooo", "Ode kičma", "Samo jako, legendo", "Svaka čast, brate, samo napred", "Bravo kralju", "Samo tako, care", "Beton!", samo su neki od brojnih komentara korisnika, koji su na ovaj način pružili podršku ovom "bosanskom Hulku".

Hamdija za sebe kaže da je jedan od retkih koji može da pobedi čak i konja kada je reč o nošenju teškog tereta, te važi za čoveka neverovatne snage, a s obzirom da je poreklom iz sela Gaćice, on navodi da nosi samo bokserice.

"Ja sam beton armirani, nema zime za mene“, kaže Ramulj.

Ramulj navodi da ume i da peva, a istakao je da mu je velika želja da ima svoje stado ovaca i da pomalo svira frulu, te uživa u životu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track