ZAPALIO SEBE I POLICAJCA: Muškarac se polio zapaljivom tečnošću ispred kafane u Vitezu, policajac pokušao da ga spreči (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

zadobili opekotine

ZAPALIO SEBE I POLICAJCA: Muškarac se polio zapaljivom tečnošću ispred kafane u Vitezu, policajac pokušao da ga spreči (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

U mestu Bila kod Viteza jutros u 4.15 prilikom intervencije muškarac je zapalio i sebe i policajca.

Muškarac. G. B. (32) se posuo zapaljivom tečnošću na parkingu jednog ugostiteljskog objekta, a kada mu je policajac prišao i pokušao da ga spreči u toj nameri, on je posuo i policajca nakon čega se zapalio.

Obojica su zadobili opekotine.

-04. juna oko 4.15 prilikom intervencije policijskih službenika na parking prostoru ugostiteljskog objekta u mjestu Bila, opština Vitez, G. B. rođen 1991. godine iz Viteza posuo je zapaljivom tečnošću sebe i jednog policijskog službenika nakon čega je istog zapalio – rekli su u policiji.

Policijski službenik je pokušao da ga spreči u toj nameri.

– Tom prilikom isti su zadobili opekotine te im je ukazana pomoć lekara. Odmah su pušteni na kućno lečenje, a G. B. je uhapšen te se protiv njega preduzimaju zakonom propisane mere i radnje – rekao je Hasan Hodžić, portparol MUP Srednjobosanskog kantona.

(Kurir.rs/Avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track