BOSANSKI SUPERMEN KOJI JE NASMEJAO REGION OTKRIVA ZAŠTO JE "LETEO" I SKINUO MAJICU: Ovo je poručio hejterima, a ima i novu ponudu
Đenan Numanović, Foto: Facebook

postao je zvezda interneta

BOSANSKI SUPERMEN KOJI JE NASMEJAO REGION OTKRIVA ZAŠTO JE "LETEO" I SKINUO MAJICU: Ovo je poručio hejterima, a ima i novu ponudu

Bosna i Hercegovina -

Fotografije sa koride u Čevljanovićima postale su regionalni hit. Muškarac koji se u društvu devojke izvio poput Supremena izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Neki ga kude, mnogi bodre, a kako se on oseća nakon što je njegova fotografija postala regionalni pa i svetski hit ispričao je u razgovoru za N1 Sarajevo.

Đenan Numanović poreklom je iz sela u okolini Čevljanovića. Na koridu je došao tokom odmora jer živi i radi u inostranstvu.

- Vozim kamione, pa iskoristim priliku da dođem na odmor kada je korida u toku, jer je to naša tradicija - kaže Đenan.

Kako se Đenan oseća nakon svega ispričao je u dahu:

- Osećam se super, mnogo je više onih pozitivnih komentara nego onih negativnih. Postao sam viralan. Nisam očekivao, a sve se desilo slučajno. Ja sam ljubitelj adrenalinskih vožnji. Svuda po svetu koristim priliku da se vozim i izvodim neke akrobacije. Majicu sam skinuo, da objasnim onima koji komentarišu negativno, samo iz razloga da je lanci ringišpila ne bi pokidali.

Jedna vožnja sa prijateljicom, kako kaže, promenila mu je život preko noći.

- Svi zovu, portali i novine, da gostujem i ispričam šta se dešava. Organizatori drugih korida već me pozivaju da dođem. Ti moraš doći, sad si viralan, tako mi kažu.

Dodao je i da mu je sve što se dešavalo jako simpatično i da mu njegov "trenutak slave" prija.

- I oni koji me negativno komentarišu me nasmeju, javim im se i našalim na svoj račun ako treba, sve je ovo deo zabave - poručio je Đenan.

Kurir/N1 Sarajevo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track