BOSANSKI MEDIJI TVRDE: Pomahnitali bodibilder Nermin ubio 3 osobe, među njima i dete! Sve prenosio UŽIVO na Instagramu!
Foto: Printscreen/Instagram

BOSANSKI MEDIJI TVRDE: Pomahnitali bodibilder Nermin ubio 3 osobe, među njima i dete! Sve prenosio UŽIVO na Instagramu!

Bosna i Hercegovina -

Korisnik društvene mreže Instagram jutros je objavio uznemirujući video, u kojem, kako tvrdi, ubija svoju suprugu.

Iz policije navode da se u tom gradu dogodila pucnjava i da su dve osobe ranjene,od kojih je jedna dete, a da se za napadačem traga. Kako se nezvanično saznaje, ove dve osobe su preminule.

Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, njihovi službenici dobili su dojavu o upotrebi vatrenog oružja u Gradačcu.

Precizirali su da se policijske ekipe trenutno nalaze na terenu te da je u toku utvrđivanje svih činjenica.

Nermin Sulejmanović
foto: Facebook

Muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledateljima da će uživo videti ubistvo.

Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Također, na videu se može čuti i plač deteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

Policija trenutno traga za osobom koja je počinila pucnjavu u Gradačcu, a sve aktivnosti provode u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli. Klix.ba je kontaktirao u ovu pravosudnu instituciju, iz koje nam nisu mogli kazati detalje slučaja u Gradačcu, navodeći da se utvrđuju svi detalji.

Policija: Povređeno više osoba

MUP TK oglasio se saopštenjem gde su istakli da je danas u Gradačcu došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je prema prvim informacijama više osoba povređeno.

„Za licem se intenzivno traga. O događaju je obavešten kantonalni tužilac. Policijski službenici su na licu mesta i preduzimaju potrebne mere i radnje. Na teren su upućeni i timovi Jedinice policije za specijalnu podršku“, saopšteno je Uprava policije Odsek za odnose s javnošću.

Takođe, oglasili su se i iz Tužilaštva TK, gde navode da ne raspolažu trenutno sa svim relevantnim informacijama.

„Policijske snage su na terenu. Akcija je u toku. Bićete obavešteni kada budemo imali sve pouzdane informacije“, kratko je rečeno iz Tužilaštva TK.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja