MONSTRUMU DRUG IZ POLICIJE OTKRIO GDE SE KRIJE NIZAMA SA BEBOM? Porodica neće da ćuti: Nije moju sestru ubio samo Nermin (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

novi detalji

MONSTRUMU DRUG IZ POLICIJE OTKRIO GDE SE KRIJE NIZAMA SA BEBOM? Porodica neće da ćuti: Nije moju sestru ubio samo Nermin (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Nizama Hećimović svirepo je ubijena u petak, a monstrum Nermin Sulejmanović jezivi zločin prenosio je uživo na društvenim mrežama.

Svirepo ubistvo žene i dva muškarca zavilo je porodice u crno i potpuno šokiralo i porazilo meštane Gradačca, ali i celog regiona.

Porodica i prijatelji Nizame Hećimović rastrzani su između tuge zbog gubitka drage osobe i kivnosti jer je do takvog ishoda došlo s obzirom na to da je sud, samo četiri dana pre ubistva, odbio da Sulejmanoviću odredi zabranu prilaska pogrešno procenivši da nema opasnosti za žrtvu.

Nizamina tetka Zijada Vuković Pamuković rekla je da se nesrećna žena kod nje krila sedam dana, a tvrdi da je osmog dana neko Sulejmanoviću otkrio lokaciju.

Članovi njene šre porodice na društvene mreže su postavili crne slike, ali i odlučili da progovore o svemu što se desilo.

- Nije moju Nizamu ubio samo Nermin. Nije to uradio samo metkom. Ubio je on život u njoj i ranije. Ubili su je zajedno i njegovi ljudi iz institucija. Sutkinja Lejla Numanović koja je odbila predlog o zabrani prilaska. Doušnici iz MUP Gradačac koji su mu rekli s kog je broja prijavljeno nasilje u porodici - napisala je Nizamina sestra.

Nizama Hećimović
foto: Printscreen Instagram

Meštani su novinarima još u petak tvrdili da je Sulejmanoviću prijatelj iz policije otkrio da je Nizama prijavila porodično nasilje i gde se nalazi, ali ti navodi još nisu zvanično potvrđeni.

Sulejmanović je u petak, podsetimo, vanbračnu partnerku sa kojom ima dete pronašao i oteo, pretukao, a potom i ubio i to sve prenoseći uživo na društvenim mrežama. Potom je ciljano krenuo na druge žrtve.

Nasred ulice ubio je oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio Harisu Onder. Policija je saopštila da članovi porodice nisu bili slučajne mete već je Sulejmanović u prošlosti bio u određenom odnosu sa njihovom ćerkom i sestrom i bili su i u sudskom sporu.

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu kao i građanina Nedima Pamukovića.

Verovatno bi bilo još žrtava, ali je tako nešto sprečio pribrani Hasan Jašarević (77), prodavac u ribolovačkoj radnji, od koga je Sulejmanović uz pretnju pištoljem tražio municiju, međutim, dobio je ćorke.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track