DO SADA NEOBJAVLJENI DETALJ KRVAVOG POHODA UBICE NERMINA SULEJMANOVIĆA: Pošto je ubio Nizamu i ostale, uradio bizarnu stvar!
Foto: Shutterstock, Printscreen Društvene Mreže, Printscreen

DO SADA NEOBJAVLJENI DETALJ KRVAVOG POHODA UBICE NERMINA SULEJMANOVIĆA: Pošto je ubio Nizamu i ostale, uradio bizarnu stvar!

Bosna i Hercegovina -

Pošto je okončao svoj krvavi pohod, ubio Nizamu Hećimović, Đengiza i Denisa Ondera, ranio Harisu Onder, Nedima Pamukovića i jednog policajca, Nermin Sulejmanović se odvezao na benzinsku pumpu Đengizovim BMW-om i sipao pun rezervoar goriva.

- Kada je nasuo gorivo, ušao je kroz zatvorena vrata u prostor benzinske pumpe, dakle razbio ih i uzeo litar vode. Posle toga je odjurio prema farmi u mestu Ledenica Donja - rekao je svedok. Zasad nije poznato da li se pripremao da nastavi krvavi pohod, pa mu je gorivo bilo neophodno. Ipak, brzom reakcijom policije on je opkoljen posle čega je pucao sebi u glavzu.

Nermin Sulejmanović
foto: Drustvene Mreže

Radnik koji se zadesio na pumpi, kako saznaje "Avaz", se "zaledio".

- Čovek je premro od straha. Ne progovara. Kako i neće, možete samo zamisliti kako je izgledao Sulejmanović pošto je toliko ljudi pobio - kaže svedok iz Hadžiefendijine ulice u centru Gradačca u kojoj je u petak vladalo opsadno stanje.

Kurir.rs/Avaz.ba

Bonus video:

00:32

UPUCAO SE TROSTRUKI UBICA IZ GRADAČCA: Ženi ispalio metak u čelo u uživo prenosu na Instagramu! Ubio se pred policijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track