MONSTRUM MUČKI TUKAO NIZAMU ZBOG POLICAJKE DŽENANE: Tetka ubijene žene otkrila uznemirujuće detalje! PRETIO DA ĆE PRVO UBITI DETE
Foto: Facebook

užas

MONSTRUM MUČKI TUKAO NIZAMU ZBOG POLICAJKE DŽENANE: Tetka ubijene žene otkrila uznemirujuće detalje! PRETIO DA ĆE PRVO UBITI DETE

Bosna i Hercegovina -

Ne stišava se bura nakon brutalnog ubistva Nizame Hećimović koju je zverski usmrtio pomahnitali Nermin Sulejmanović!

Sulejmanović, koji je u Gradačcu sejao strah godinama, ubio je sem nevenčane supruge Đengiza i Denisa Ondera, oca i sina, a teško ranio Harisu Onder, suprugu i mjaku nastradalih muškaraca. Nakon toga je upucao i jednog policajca. Prvo je pucao na Nedima Pamukovića koji je sin Zijade Vuković Pamuković, tetke nesrećne Nizame, koja se kod nje krila sa bebom.

Zijada je progovorila o poslednjim satima Nizaminog života i u dahu prepričala dramu koju, kako kaže, neće zaboraviti do groba.

Zijadin muž Samir je u trenutku napada pomahnitalog Nermina bio u Italiji.

- Nermin je došao. Dole je na putu auto parkirao. Na glavni ulaz nije mogao da uđe. Ispalio je nekoliko metaka. Nekako je uspeo da uđe u kuću i prislonio mi je pištolj na glavu vičući: "Gde je" - govori kroz suze Zijada.

Nizama Hećimović
Nizama Hećimovićfoto: Printscreen/Facebook

Nizama se sakrila u sobu Zijadinog sina Nedima i zaključala.

- Tu je ispalio metak. Nije mogao odmah da uđe u sobu. Obišao je oko kuće. Ne sećam se da li je prozor bio otvoren. Uspeo je da razvali vrata i uđe u sobu u kojoj je bila Nizama. Mog sina Nedima je ranio u nogu i isterao napolje. Ja sam sa sinom izašla napolje, zvala sam policiju, plakala - priča Zijada.

Sulejmanović je bebu odneo do automobila, a onda se vratio u kuću po Nizamu.

Gradačac, Nermin Sulejmanović
foto: printscreen

- Tu je bila vriska, drama, tukao ju je... Udarao ju je šakama. Ja sam plakala i dozivala pomoć. Kad su izašli iz kuće, Nizamu je vukao za kosu, a to nikada neću zaboraviti... Stala je nasred puta i plakala. Pogledala je u mene i rekla: "Pomozi mi tetka." Ja nisam mogla da joj pomognem. Zvala je i molila za pomoć - govori Zijana i briznu u plač.

Kaže da je Nizama tražila zaštitu i od policije, i od suda, i od Nerminovih prijatelja.

- Ja i sada dođem kući, vidim njega na vratima s pištoljem i vidim svoje dete krvavo. Ona se osećala najsigurnije kod nas - kaže Nizamina tetka.

KO JE MONSTRUMU REKAO GDE JE NIZAMA?

- Ne znamo ko je, ali znamo da je bio u vezi s policajkom. Ne znam ni je li ona rekla, nemam dokaze, ali znam da je bila s njim. Lično sam čula kad je Nezimi rekao da je s njom u vezi. Nermin je njoj rekao, svaki put kad izađem s njom i kad dođem kući, istući ću te. Zato nije smela više da pita Nermina za nju. Imala je neke njihove slike, Nermin je to brisao, batinao je zbog toga - otkriva Zijada Vuković-Pamuković.

Dženana Selimović
foto: Printscreen/Facebook

A onda je Zijada otkrila još jednu šokantnu informaciju.

- U jednoj od svađa, koje su krenule kad je Nizama saznala za vezu Nermina i policajke, on je njoj rekao: "Prvo ću ubiti dete. Ti ćeš to gledati, onda ću ubiti tebe, a onda ću se vratiti i ubiti sve koji su te podržavali" - prepričava jezivu pretnju Zijada Pamuković-Vuković.

NEDIM SE OPORAVLJA

Zijadin i Samirov sin Nedim, koga je u pomračenju uma ranio Nermin Sulejmanović, nalazi se u UKC-u Tuzla.

- Bili smo kod njega u poseti. Dobro se oporavlja. Treba uskoro da izađe na kućno lečenje. Trauma će mu, kao i svima nama, ostati za celi život - kaže Zijada.

(Kurir.rs/Avaz)

Bonus video:

01:09

APSOLUTNA SIGURNOST ZA ŽENE KOJE TRPE NASILJE NE POSTOJI Advokatica savetuje: Jedino je OVO rešenje da se osećaju ZAŠTIĆENO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja