PODNELA PRIJAVU PROTIV POLICIJE U GRADAČCU! Sutkinja koja je odbila zahtev da monstrum Nermin ne prilazi Nizami otvorila bolovanje
Foto: Shutterstock, Printscreen Društvene Mreže, Printscreen

obratila se federalnoj upravi policije

PODNELA PRIJAVU PROTIV POLICIJE U GRADAČCU! Sutkinja koja je odbila zahtev da monstrum Nermin ne prilazi Nizami otvorila bolovanje

Bosna i Hercegovina -

Sutkinja Lejla N, koja je odbila zahtev policije u Gradačcu da monstrumu Nerminu Sulejmanoviću zabrani prilaz Nizami Hećimović, a koju je on potom brutalno likvidirao, podnela je prijavu Federalnoj upravi policije (FUP) protiv MUP Tuzlanskog kantona (TK) i službenika policijske stanice u Gradačcu, saznaje portal Dnevnog avaza.

Navodi se da je Lejla N. i pored izjave nastradale Hećimović, službene beleške pripadnika MUP TK, odbila zahtev da se nasilniku zabrani prilazak nevenčanoj supruzi, koju je pretukao zbog neukusne hrane, a kao obrazloženje sutkinja je navela nedostatak dokaza.

Dnevni avaz navodi da je, nakon što je rešenje objavljeno u javnosti, Lejla N. otvorila bolovanje, navodeći da se protiv nje vodi hajka.

Ona je u prijavi FUP navela da nije mogla da odredi mere zabrane prilaska Nizami Hećimović jer joj policija u Gradačcu "nije dostavila materijalne dokaze".

U međuvremenu, Kancelarija disciplinskog tužioca VSTV BiH protiv nje je formirala predmet, kako bi se ispitalo njeno postupanje.

Dnevni avaz ocenjuje kao sramno obrazloženje predsednice Suda u Gradačcu Spomenke K. da nisu imali sve dokaze, a zanemarili su osnovanu sumnju.

Navodi se da je Spomenka K. znala o kakvom se monstrumu radi, jer je radila na njegovim slučajevima.

(Kurir.rs/Dnevni avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track