MRTVOM MONSTRUMU IZ GRADAČCA OTVARALI OČI U MRTVAČNICI: Ubica imao posebnu zaštitu na telefonu inspektori POKUŠAVAJU DA GA OTVORE
Foto: Privatna Arhiva, Youtube/Avaz TV

mnogi strahuju od sadržaja nerminovog mobilnog

MRTVOM MONSTRUMU IZ GRADAČCA OTVARALI OČI U MRTVAČNICI: Ubica imao posebnu zaštitu na telefonu inspektori POKUŠAVAJU DA GA OTVORE

Bosna i Hercegovina -

Pored činjenice da telo monstruma Nermina Sulejmanovića, krvnika iz Gradačca, niko ne želi da preuzme i ukopa, postoji još jedan razlog što se njegovo telo i dalje nalazi u hladnjači Komemorativnog centra u Tuzli.

"Dnevni avaz" otkriva da je to zbog činjenice da je njegovo lice bilo potrebno istražiteljima kako bi otključali mobilni telefon marke "ajfon" zbog prepoznavanja preko lica. Činjenica je da je telefon posle oduzimanja morao da ostane upaljen.

Otisak prsta i prepoznavanje lica

Sulejmanović je imao tu opciju uključenu na telefonu.

Nermin Sulejmanović
foto: Drustvene Mreže

- Istražitelji su njegov mobilni kojim je snimao svoj krvavi pir odneli u hladnjaču i pokušali da ga otključaju pomoću njegovog otiska prsta, međutim, bila je uključena i opcija prepoznavanja lica. Potom su otvorili oči ubice i prineli telefon licu, međutim, u tom momentu se telefon isključio zbog potrošene baterije - ispričao je izvor "Avaza".

Sve se to događalo u početku istrage, prvih dana nakon što je njegovo telo prevezeno u Komemorativni centar.

Upaljeno svetlo u kući

Kako su mediji objavili, u kući koja se nalazi u naselju Mionica 3, mesto Humke na broju 15, koju su reporteri "Avaza" ranije snimali, i dalje je upaljeno svjetlo.

U toj kući je Nermin živio s Nizamom i detetom, a kuća je inače u vlasništvu Nerminove babe koja je ranije umrla.

No, postoje i drugi načini da se dođe do podataka iz telefona koji sada pretražuju inspektori. Kako saznajemo, biće istraženi i svi komentatori sa stravičnog snimka na Instagramu, koji je inače sada obrisan, a koji su podržavali i poticali ubicu u njegovom krvavom piru.

Originalne snimke s uklonjenog videa inspektorima dostavlja Meta Predmetom istrage je kompletan sadržaj u telefonu: poruke, mejlovi, fotografije, snimci i, prema planu istrage, sve će biti uspešno realizovano u najkraćem mogućem roku.

Nermin Sulejmanović
foto: Printscreen/Instagram

Ko sve strahuje od ubicinog telefona?

Od dana kada je Sulejmanović ubio Nizamu Hećimović, oca i sina Onder, teško ranio Harisu Onder, Nedima Pamukovića i policajca, počela je i panika među onima koji su na bilo koji način bili bliski s njim.

Od sadržaja njegovog telefona strahuju mnogi. Šta je to što će istražitelji otkriti, javnost će saznati vrlo brzo.

Kurir.rs/Avaz

Bonus video:

02:55

MONSTRUM IZ MLADENOVCA SE NIJE PRIPREMAO ZA KRVAVI PIR! Radulović: Ostalo mu je metaka i okvira, a TO MOŽE DA ZNAČI SAMO JEDNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track