MASOVNI UBICA NERMIN BIĆE SAHRANJEN NA TAJNOJ LOKACIJI: Otkrivamo ko će snositi troškove pogreba!
Foto: Drustvene Mreže

MASOVNI UBICA NERMIN BIĆE SAHRANJEN NA TAJNOJ LOKACIJI: Otkrivamo ko će snositi troškove pogreba!

Bosna i Hercegovina -

Iako se spekulisalo da je ubica Nermin Sulejmanović (35) koji je 11. avgusta ubio suprugu Nizamu Nizu Hećimović (38) i zločin prenosio na svom Instagramu, sahranjen tajno nedaleko od Gradačca u Bosni i Hercegovini, u Komemorativnom centra u Tuzli je danas rečeno da monstrum još nije pokopan.

- Sulejmanović još nije sahranjen jer se niko ni posle 19 dana nije javio da preuzme njegovo telo. Zbog toga je odlučeno da se sahrani o trošku opštine Gradačac, ali ne možemo da vam kažemo još tačnu lokaciju na kojoj će biti pokopan. Da li će to biti u Tuzli, Sarajevu ili negde drugde još nije odlučeno, ali to će se desiti uskoro - rekao je službenik iz Komemorativnog centra u Tuzli.

U jednom pogrebnom preduzeću u Gradačcu je rečeno da mesta na grobljima Islamske zajednice nema, te da je neizvesno gde će krvnik koji je ubio Nizamu Hećimović, a zatim oca i sina, biti sahranjen.

- Otac ne želi da ga preuzme. Nermin ima tetku koja živi 15 kilometara dalje od Gradačca, ali ni ona se nije javila. Gradačac nema gradsko groblje, već svaka islamska zajednica ima svoje, a Nermin Sulejmanović nije bio član nijedne - rekao je sagovornik.

Nermin Sulejmanović, Nizama Hećimović
foto: Shutterstock, Printscreen Društvene Mreže, Printscreen

Podsetimo Nermin Sulejmanović je kobnog dana oteo nevenčanu suprugu Nizamu koja se sa njihovom devetomesečnom ćerkicom krila kod svoje tetke u Gradačcu.

Nizama je nakon što je Nermin pretukao otišla u policiju i prijavila nasilje i objasnila da je on nasrnuo na nju jer mu je kako je u izjavi napisala "spremila bezukusan ručak".

Nakon što je prijavila nasilje nesrećna žena se sklonila kod tetke, ali monstrum je obavešten gde se ona krije i tog 11. avgusta je prvo oteo Nizamu i njihovu ćerkicu i ranio njenog brata od tetke koji je pokušao da je zaštiti. Posle otmice Nermin je nesrećnu ženu brutalno pretukao da bi joj onda pucao u glavu i sve to uživo prenosio na Instagramu.

Kada je ubio suprugu seo je u automobil i odvezao se do centra Gradačca gde je ubio oca i sina, turske državljane i ranio još dve osobe. Posle višesatnog orgijanja monstruma je policija opkolila i on je presudio sebi.

Zločin je zgrozio javnost i izazvao međusobno optuživanje za loš rad između policije, tužilaštva i suda, jer niko nije učinio ništa da se ubistvo spreči.

Trenutno se veštači Nerminov telefon koji će dati odgovore na mnoga pitanja i otkriti s kojim sudijama i policajcima je razgovarao, ko je bio "krtica" u policiji i rekao mu gde se Nizama krije.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track