TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA ZELENGORI: Poginuo direktor Studentskog centra u Foči, a direktor KPZ ležao povređen 24 sata
Foto: Kurir

horor

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA ZELENGORI: Poginuo direktor Studentskog centra u Foči, a direktor KPZ ležao povređen 24 sata

Bosna i Hercegovina -

U saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na Zelengori u opštini Kalinovik stradala je jedna osoba, dok je druga teško povređena.

Oni su najverovatnije u petak naveče automobilom sleteli u provaliju, na području opštine Kalinovik.

Kako se nezvanično saznaje osoba koja je povređena je Siniša Golijanin direktor KPZ Foča i on se nalazi u Univerzitetskoj bolnici Foča, piše RTRS.

Sa Golijaninom se nalazio i Dalibor Pljevaljčić, direktor Studenstkog centra u Foči, koji je stradao na licu mesta.

Golijanin je u stabilnom stanju, rekao je Radmil Marić, direktor Univerzitetske bolnice Foča. Marić je rekao da je Golijanin primljen u kasnopopodnevnim časovima u bolnicu Foča sa teškim povredama grudnog koša, piše ATV.

Nesreća se dogodila na veoma nepristupačnom terenu. Prema nezvaničnim informacijama, za nesreću se nije ni znalo dok porodica nije alarmirala policiju. Organizovana je potraga, a lociranje povređenih i vozila nije bilo ni malo jednostavno, budući da se na tim delovima Zelengore gubi signal na mobilnom telefonu. Golijanin je više od 24 časa ležao povređen, na kiši, dok ga spasioci nisu pronašli i izvukli.

(Kurir.rs/RTRS/ATV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track