ŠOKANTNA PORUKA BIVŠEG MUŽA UBIJENE PEKARKE AIDE: Budala uradila šta je uradila, možda bolje nije ni zaslužila, znam ja i zna Bog
Foto: Foto: Facebook/Aida Dendić

teške reči

ŠOKANTNA PORUKA BIVŠEG MUŽA UBIJENE PEKARKE AIDE: Budala uradila šta je uradila, možda bolje nije ni zaslužila, znam ja i zna Bog

Bosna i Hercegovina -

Admir Dendić, bivši muž ubijene radnice pekare Aide Dendić, objavio je šokantnu poruku na društvenim mrežama!

Aidu (33) je u nedelju u pekari u Zavidovićima, podsetimo, hicima iz puške usmrtio Mersud Halilčević (45), koji je potom okrenuo cev i ka sebi. Meštani pretpostavljaju da je ljubomora motiv nemilog događaja.

Admir Dendić, bivši muž ubijene radnice, oglasio se dan nakon ubistva na svom profilu na društvenim mrežama sa zahtevom da poznanici i mediji ne koriste fotografije njihove dece u svojim objavama. Ostavio je međutim nepriličnu i poprilično šokantnu poruku!

- Budala je napravila šta je napravila, možda bolje nije ni zaslužila, znam ja i zna Bog - napisao je Dendić.

Aida Dendić
foto: Facebook Printscreen

Aida je bila dugogodišnja radnica pekare "Central" u Zavidovićima. Imala je dve maloletne ćerke. Mersud je bio kuvar u jednom poznatom restoranu u Zavidovićima. Imao je vatreno oružje s obzirom na to da je bio član lokalnog lovačkog udruženja. Takođe je bio razveden i imao dvoje dece.

Avaz saznaje da se dovezao ispred pekare jer je znao da je Aida na poslu.

Da je imao naum da počini ubistvo govori činjenica da je pušku sakrio u haubu automobila u slučaju da ga zaustavi policija.

Mersud Halilčević
foto: Facebook printscreen

- Ušao je u pekaru i zovnuo Aidu. Odmah je pucao - kaže sagovornik Avaza.

Potom je presudio i sebi.

Radnici koji su bili u pekari još su u stanju šoka.

(Kurir.rs/Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track