NEMA GROBA ZA MONSTRUMA: Otac trostrukog ubice zvanično se odrekao dužnosti sahrane, ali sada se pojavila još VEĆA PREPREKA
Foto: Printscreen/Instagram

novi detalji

NEMA GROBA ZA MONSTRUMA: Otac trostrukog ubice zvanično se odrekao dužnosti sahrane, ali sada se pojavila još VEĆA PREPREKA

Bosna i Hercegovina -

Telo trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u hladnjači mrtvačnice u Tuzli.

Otac monstruma se nedavno odrekao dužnosti ukopa i potom je celu proceduru preuzela vlast u Gradačcu, međutim, iz JKP "Komemorativni centar" Tuzla navode da nije moguće da se sahrana realizuje jer navodno niko ne želi da da grobno mesto za Sulejmanovića.

- Niko ne želi da obezbedi mesto gde će ga ukopati. Ni mala, ali ni veća groblja koja se nalaze u blizini mesta gde je živeo - navode iz centra.

Bodi-bilder i fitnes trener Nermin Sulejmanović (35) iz Gradačca u BiH, podsetimo, ubio je tri osobe i isto toliko ranio. Monstrum je ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović prenosio uživo na Instagramu. Zatim je ubio turske državljanine Ondera i njegovog sina Denisa Đengiza. Ranjeni su Džengizova žena Harisa, Nizamin brat Nedim Pamuković i policajac Husein Kotorić.

DVA PUTA SE UKLJUČIO UŽIVO

Sulejmanović je rano ujutro krvnički pretukao suprugu, a zatim joj pucao u glavu iz pištolja u prenosu uživo. Svoju ćerku, koja je još beba, ostavio je uplakanu u lokvi majčine krvi, a zatim seo u automobil. Nešto kasnije se ponovo javio u drugom uključenju uživo na Instagramu i pokazao da je sav umazan krvlju.

- Žena je trebalo samo da shvati ozbiljnost i to je to. Ubio sam još dva dušmana. I to je to. Beba je na sigurnom. Ubio sam još dva dušmana, oca i sina, Bog zna kako su mi samo naleteli - rekao je Sulejmanović.

OPKOLJEN NA FARMI

Gradačac je u tom trenutku već bio blokiran. Na svakom ćošku videli su se pripadnici specijalne policije. Sulejmanović je potom objavio svoju fotografiju s porodicom. Na drugoj fotografiji bio je on s bebom u naručju. U međuvremenu ga je policija našla i opkolila iza hala farme u okolini Gradačca.

Sulejmanović nije hteo da se preda i ubio se pred policajcem.

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track