DRŽAVLJANIN BiH SA POTERNICE UHAPŠEN U NEMAČKOJ: Ima lažne identitete, kod sebe nosio drogu - Napravio jednu KARDINALNU GREŠKU
Foto: Shutterstock

DRŽAVLJANIN BiH SA POTERNICE UHAPŠEN U NEMAČKOJ: Ima lažne identitete, kod sebe nosio drogu - Napravio jednu KARDINALNU GREŠKU

Bosna i Hercegovina -

Pripadnici policije u Manhajmu su uhapsili državljanina BiH (32) za kojim je bila raspisana poternica.

Naime, tokom rutinske kontrole, policija je uvidela da je reč o čoveku koji ima nekoliko lažnih identiteta.

Njima je tokom kontrole pokazao hrvatske dokumente, za koje je utvrđeno da su falsifikovani. Kako prenose nemački mediji, za njim je raspisana poternica zbog teškog krivičnog dela počinjenog na teritoriji Nemačke.

Inače, tokom pretresa, policija je kod njega pronašla još falsifikovanih dokumenata, kao i narkotike, koje je, navodno, koristio za ličnu upotrebu.

Pored svega toga, on policiji nije mogao da navede adresu na kojoj je prijavljen u Nemačkoj, čime je prekršio i Zakon o prebivalištu.

Odmah nakon saslušanja, on je sproveden u zatvor.

Mediji prenose da će biti prijavljen po nekoliko osnova: za posedovanje falsifikovanih dokumenata, posedovanje narkotika, te kršenje Zakona o prebivalištu.

(Kurir.rs/Nezavisne novine)

Bonus video:

02:25

NAREDNI DAN NIJE BITAN, DROGA POSTAJE SMISAO SVEGA Najdetaljnija ispovest bivšeg zavisnika heroina: Ovako sam se izlečio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track