VLASNIK HOTELA KRVNIČKI BATINAO RECEPCIONARKU: Najpre negirao, pa priznao da je tukao devojku, uskoro PRESUDA!
Foto: Printscreen/Facebook

VLASNIK HOTELA KRVNIČKI BATINAO RECEPCIONARKU: Najpre negirao, pa priznao da je tukao devojku, uskoro PRESUDA!

Bosna i Hercegovina -

Vlasnik hotela Jablanica Amir Džafić (44) u Konjicu priznao je danas u Opštinskom sudu u ovom gradu da je kriv za nanošenje teških telesnih povreda. Optužnica ga tereti da je brutalno pretukao radnicu Enisu Klepo (28) iz Jablanice, a presuda će biti objavljena sutra.

Iako se ranije izjasnio da nije kriv za krivično delo koje mu se stavlja na teret, danas je promenio iskaz. Nakon pročitane optužnice Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, Džafićev advokat Nermin Karalić rekao je da njegov branjenik priznaje krivicu za krivično delo koje mu se stavlja na teret.

U optužnici se navodi da je sve počelo 1. avgusta oko 21.30 sati u holu hotela Jablanica u Jablanici, kada se Klepo, koja je radio kao recepcionerka, posvađala sa direktorom hotela, Džafićevom suprugom, oko isplate plata, otkaza i drugih problema na poslu.

Radnik pokušao da ga zaustavi

Na poziv supruge, Džafić je došao i odmah krenuo ka žrtvi, terajući je da izađe iz objekta. Zatim ju je rukama uhvatio za majicu u predelu grudi, gurnuo je prema prostoriji u kojoj se nalazi bazen i udario je u predelu glave, lica i očiju.

Službenica hotela S.N. pokušala je da ga zaustavi, ali nije uspela, jer ju je i Džafić odgurnuo i nastavio da udara i gura Klepu u pravcu hodnika prema bazenu.

„Nakon što je zatvorio vrata iz hodnika i nastavio da je udara, vikao na nju, nazivao je pogrdnim rečima i rekao joj da neće platiti, nakon čega je oštećena sela na stepenište, a potom napustila hotelske prostorije i otišla u Dom zdravlja Jablanica, a potom u SKB Mostar, gde je hospitalizovana”, navodi se u optužnici.

Tamo su zabeležene teške telesne povrede u vidu otoka i krvarenja gornjih i donjih kapaka oba oka, krvarenja ispod konjunktive levog oka i preloma leve očne duplje bez pomeranja. Iz Tužilaštva su podsetili da je na osnovu odluke glavnog tužioca ovaj slučaj imao prioritet i da je u saradnji sa policijom bez odlaganja sprovela sve planirane istražne radnje i radnje u cilju utvrđivanja i dokazivanja činjeničnog stanja u navedenom slučaju.

(Kurir.rs / Klix.ba)

Bonus video:

00:13

PIJAN NOGOM RAZVALIO VRATA, TUKAO ŽENU U GLAVU I ČUPAO JE: Tužilaštvo traži zatvor za nasilnika iz Zemuna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja