UŽAS NA PALAMA U požaru nastradale majka i ćerka, policija zatekla JEZIV PRIZOR
Foto: Shutterstock

VATROGASCI NA LICU MESTA

UŽAS NA PALAMA U požaru nastradale majka i ćerka, policija zatekla JEZIV PRIZOR

Bosna i Hercegovina -

U požaru koji je noćas izbio u porodičnoj kući u mesto Mokro, u opštini Pale, smrtno su stradale tridesettrogodišnja žena i osmogodišnje dete.

"Policiskoj stanici Pale oko 01.30 časova prijavljeno je da je u mestu Mokro, opština Pale, došlo do izbijanja požara u porodičnoj kući - saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Radi se o domaćinstvu u kojem živi bračni par sa troje dece i njihovi roditelji.

Otac je iz kuće uspeo da izvuče dvoje dece, te se vratio po kćerku (8) i suprugu (33), ali se vatra rasplamsala i više nije mogao da uđe u vatrom zahvaćenu kuću.

" Kako imamo informaciju, nastradala majka je probudila muža koji je izneo dvoje dece, svekrvu, svekra, ali je ona je nažalost ostala sa trećim detetom i nije uspela izaći" rekao je Božić, komandir Odeljenja vatrogasne jedinice Pale.

"Otišlo je jedno vozilo vatrogasaca i na licu mestu zatečena je kuća zahvaćena požarom. Tada smo informisani da se u kući možda nalazi žena i dete. Gasilo se sa spoljašnje strane nakon čega smo dobili pojačanje i ušli u kuću "istakao je Božić.

On je rekao da je nakon 45 minuta požar lokalizovan i u dečijoj sobi su zatekli dva ugljenisana tela, jedno dečje, a drugo od majke.

Uviđaj u prisustvu sudskog veštaka je u toku nakon čega će se znati tačan uzrok požara.

O svemu obavešten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

(Kurir.rs/RTRS/Preneo: A.N.)

Bonus video:

01:26

DANAS SE OČEKUJU VELIKE TEMPERATURE I NOVI POŽARI Milenković: U stalnom smo kontaktu sa našim timom, OVO JE NAJAKTUELNIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track