MEDVED TEŠKO POVREDIO MIGRANTE KOD BIHAĆA: Drama na planini, zver im nanela jezive posekotine, uspeli da se ODBRANE NOŽIĆEM
Foto: EPA/MYKOLA TYS

užas

MEDVED TEŠKO POVREDIO MIGRANTE KOD BIHAĆA: Drama na planini, zver im nanela jezive posekotine, uspeli da se ODBRANE NOŽIĆEM

Bosna i Hercegovina -

Medved je teško povredio grupu migranata na planini kod Bihaća u BiH!

Napad se dogodio pre nekoliko dana usred noći na planini Plješevica koja je deo standardne rute migranata prema Hrvatskoj. Jedino što je migrante spasilo od sigurne smrti bio je mali nož koji su imali sa sobom.

Lokalni mediji objavili su uznemirujuće fotografije na kojima se vide duboke rane po glavi i telu koje je zver nanela migrantima.

Granična policija Bosne i Hercegovine obavestila je o napadu organizaciju SOS Bihać koja pomaže migrantima u tom gradu. Članovi organizacije su intervenisali i konstatovali teže telesne povrede kod grupe ljudi koja je napadnuta.

Svi se trenutno nalaze van životne opasnosti.

Ruta preko planine Plješevica, navode lokalni mediji, poznata je kao jedna od najtežih na putu prema granici s Hrvatskom. Često se dešavaju napadi divljih životinja, ali je ovo prvi put da je zabeležen napad medveda.

Na društvenim mrežama, podsetimo, nedavno su se pojavili snimci iz BiH na kojima se vidi da medvedi ulaze u gradove i opušteno šetaju ulicama.

(Kurir.rs/Radio Sarajevo/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

02:29

MEŠTANI GOLIJE STRAHUJU OD ZVERI, MEDVEDI 4 PUTA NAPALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja