ŽENA BRUTALNO UBIJENOG SAŠE BILA U VEZI SA TINEJDŽEROM: Detalji zločina u Doboju, policija otkrila kako su spremali LIKVIDACIJU
Foto: Youtube/Facebook

ŽENA BRUTALNO UBIJENOG SAŠE BILA U VEZI SA TINEJDŽEROM: Detalji zločina u Doboju, policija otkrila kako su spremali LIKVIDACIJU

Bosna i Hercegovina -

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković rekao je na vanrednoj konferenciji za medije da su za ubistvo Saše K. osumnjičeni njegova supruga A. K. (33) i mladić L. D. (19).

- Policajci su došli do informacija da su ta dva lica bila u nekoj vrsti emotivne veze pre tog događaja - navedeno je na konferenciji za novinare.

Odmah se krenulo u poteru za A. K. i L. D., mladić je identifikovan i lociran na području Doboja u poslepodnevnim časovima, dok je A. K., za kojeg je potvrđeno da je supruga pokojnog Saše K. locirana na području Banjaluke i uhapšena.

- Izvršen je pretres na dve lokacije, jedan stan u Banjaluci i porodične kuće u Petrovu, odakle je L. D. Izvršen je i pretres četiri automobila - naveli su iz policije.

Radenković je rekao da je istraga još u toku i da će privedeni biti sprovedeni u Tužilaštvu u Doboju.

"Vozilo koje je koristila A. K. je još 27. januara odvezeno na podrčje Banjaluke, a dan pre ubistva, 29. januara zajedno su otišli u Banjaluku i u jednoj rent-a-car agenciji i iznajmili automobil koji su dovezli u Doboj, a potom su Doboju iznajmili još jedno vozilo", naveo je načelnik.

On je potvrdio i da su A. K. i L. D. dan ranije iznajmili "stan na dan u Banjaluci".

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja