JEZIVI DETALJI UBISTVA U DOBOJU Saši žena i njen ljubavnik tinejdžer sipali lekove u piće, PREBILI GA U KREVETU, pa bacili u gepek
Foto: Instagram/ttamaricaa9

JEZIVI DETALJI UBISTVA U DOBOJU Saši žena i njen ljubavnik tinejdžer sipali lekove u piće, PREBILI GA U KREVETU, pa bacili u gepek

Bosna i Hercegovina -

Na konferenciji za novinare načelnik PU Doboj Slobodan Radinković otkrio je brutalne detalje ubistva Saše K, za koje su osumnjičeni njegova supruga A. K. (33) i tinejdžer L. D. (19), koji su bili u ljubavnoj vezi.

On je otkrio da je Sašino telo pronađeno u Preslici, vezano i oblepljeno lepljivom trakom.

"Negde oko 13.50 je stigla dojava građana da je u Preslici pronađeno telo NN muške osobe. Naši službenici su zatekli telo koje je bilo vezano", rekao je Radinković i dodao da su lepljivom trakom bili pokriveni usta i oči.

Policija je ubrzo saznala da bi se u vezu sa ubistvom mogla dovesti lice A. K. (33) i tinejdžer L. D. (19), koji su bili u ljubavnoj vezi.

Radinković je opisao kako su oni isplanirali i izveli krvav zločin.

On je potvrdio i da su A. K. i L. D. dan ranije iznajmili "stan na dan" u Banjaluci.

"Prema informacijama koje trenutno imamo oni su, kako se sumnja, oko 1 sat noću došli u porodičnu kuću gde su zatekli oštećenog u krevetu. Za sada imamo informaciju da su dan, dva pre sipani lekovi u vodu ili limunadu oštećenom, da bi se što više onesposobio i da ne bi pružao otpor", rekao je Radenković i dodao da će biti sprovedeni svi toksikološki nalazi i obdukcija.

"Kada su ušli u kuću, L. D. je kako se sumnja, šakom zadao udarac oštećenom, potom su ga vezali selotejpom i konopcem i posle toga su ga ubacili u gepek vozila iznajmljenog u Banjaluci, da bi nakon toga L. D. sa vozilom iznajmljenim u Doboju krenuo dalje, a pratila ga je A. K. u drugom vozilu. Došli su na Preslicu, izvukli žrtvu iz prtljažnika, i tad mu, kako se suma A. K. zadaje tri uboda nožem u predelu abdomena. Veruje se da je tada oštećeni i preminuo", naveli su iz policije.

Nakon toga su seli u vozila i ostavili su ih na jednom parkingu u Doboju. A. K. jednim od iznajmljenih vozila odlazi u Banjaluku, a L. D. kreće za njom svojim privatnim vozilom.

"Oko 6 ujutru su stigli u stan u Banjaluci. Tokom dana su vratili vozilo u rent-a-car. L. D. se vraća za Doboj gde je pronađen i uhapšen", rekao je Radenković i dodao da u ovom trenutku sve govori da je u pitanju ubistvo s predoumišljajem.

Veruje se da je motiv ljubavna veza između A. K. i L. D.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track