ĆERKA UBIJENOG SAŠE BILA ZALJUBLJENA U MAJČINOG LJUBAVNIKA? Detalji sa saslušanja devojčice, pred istražiocima bila hladna
Foto: Instagram/ttamaricaa9/Facebook/Nezavisne

ĆERKA UBIJENOG SAŠE BILA ZALJUBLJENA U MAJČINOG LJUBAVNIKA? Detalji sa saslušanja devojčice, pred istražiocima bila hladna

Bosna i Hercegovina -

Ćerka Saše K, koja je osumnjičena za pomaganje u ubistvu oca, rešenjem suda sprovedena je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda Doboj.

Osnovni sud u Doboju njoj je odredio maloletnički pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pomagala u zločinu za koji su osumnjičeni njena majka A. K. (32) i njen mladi ljubavnik D. L. (19).

”Pritvor može trajati najduže 30 dana, a kontrolu opravdanosti pritvora svakih 10 dana će proveravati nadležno veće Osnovnog suda u Doboju”, navodi izvor ATV-a.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju za ATV kažu da im je policija zbog teškog ubistva Saše K. dostavila izveštaj protiv tri osobe i to A.K. (34), D.L. (19) i maloletnice, rođene 2009. godine.

osumnjičeni za ubistvo Saše K.
osumnjičeni za ubistvo Saše K.foto: Printscreen

Prema nezvaničnim informacijama ćerka je osumnjičena da je, po nagovoru majke, ocu u piće sipala lekove poput bensedina i leksilijuma. Međutim, nepoznato je da li je bila upoznata sa paklenim planom koji je njena majka skovala.

Nezvanično saznaje ATV da je devojčica tokom saslušanja sarađivala sa istražiocima, a navodno je bila veoma hladna. Istražioci su stekli utisak da je i sama bila zaljubljena u D. L.

Iz policije je ranije saopšteno da je Saša pre ubistva bio omamljivan lekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je ćerka upravo u tome učestovovala.

”Ona je drobila lekove u piće oca. To je radila po instrukcijama majke”, navodi izvor blizak istrazi.

Saša Kulišić, Doboj
foto: Printscreen/Facebook/Atv Banja Luka

Podsetimo, telo je pronađeno u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom. Kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga, dok se D. L. tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

Zločin je počinjen 30. januara oko jedan sat iza ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano. Navodno je Saša, nakon što je omamljen lijekovima napadnut u krevetu. Sumnja se da je u svojoj kući vezan i ubačen u automobil kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

Obdukcija je pokazala da su Saši K. nanesene četiri ubodno-rezne rane trbuha, usljed čega je preminuo. Čeka se i nalaz toksikološkog vještačenja kako bi se utvrdilo da li je i čime bio omamljen.

Da je zločin bio planiran potvrđuje i to da su A. K. i D. L. u Banjaluci iznajmili automobil i stan na dan. Tu su dovezli njen auotmobil, da bi se u Doboj vratili iznajmljenim ”pežoom”. I u Doboju su rentali drugo vozilo. Nakon ubistva ponovo su otišli za Banjaluku i vratili iznajmljeni ”pežo”. D. L. je uhapšen u Doboju, a A. K. je locirana i uhapšena u iznajmljenom stanu u Banjaluci.

Kurir.rs/ATV

Bonus video:

01:55

RASVETLJENO BRUTALNO OCEUBISTVO KOJE JE ŠOKIRALO CELU ZEMLJU! Počinitelju D.L. određen pritvor od 30 dana, priveden i saučesnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track