ODREĐEN PRITVOR SAŠINOJ MALOLETNOJ ĆERKI (14): Osumnjičena da je pomagala u ubistvu svog oca
Foto: Instagram/ttamaricaa9/Facebook/Atv Banja Luka

ODREĐEN PRITVOR SAŠINOJ MALOLETNOJ ĆERKI (14): Osumnjičena da je pomagala u ubistvu svog oca

Bosna i Hercegovina -

Maloletna ćerka Saše K, koja je osumnjičena za pomaganje u ubistvu oca, rešenjem suda sprovedena je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda Doboj, potvrđeno je za ATV.

Osnovni sud u Doboju njoj je odredio maloletnički pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pomagala u zločinu za koji su osumnjičeni njena majka A. K. (32) i njen mladi ljubavnik D.L. (19).

- Pritvor može trajati najduže 30 dana, a kontrolu opravdanosti pritvora svakih 10 dana će proveravati nadležno veće Osnovnog suda u Doboju - navodi izvor ATV-a.

Ćerka pritvorena na predlog tužilaštva

U Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju za ATV kažu da im je policija zbog teškog ubistva Saše K. dostavila izveštaj protiv tri osobe i to A.K. (34), D.L. (19) i maloletnice, rođene 2009. godine.

- U odnosu na osumnjičeno maloletno lice, a na predlog tužilaštva Osnovni sud u Doboju je 31. januara odredio jednomesečni pritvor. Za druga dva osumnjičena lica tužilaštvo će nakon ispitivanja i obrade istih uputiti predlog za određivanje pritvora nadležnom Okružnom sudu u Doboju - rekla je sekretar OJT Doboj Slobodanka Lukić i dodala da zbog zaštite istrage više informacija ne može iznositi u javnost.

Podsetimo, zločin je počinjen 30. januara oko jedan sat iza ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano. Navodno je Saša, nakon što je omamljen lekovima napadnut u krevetu.

Sumnja se da je u svojoj kući vezan i ubačen u automobil kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

(Kurir.rs/ATV)

Bonus video:

01:55

RASVETLJENO BRUTALNO OCEUBISTVO KOJE JE ŠOKIRALO CELU ZEMLJU! Počinitelju D.L. određen pritvor od 30 dana, priveden i saučesnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track