NOVI DETALJI KRVAVOG PIRA U TUZLI Oglasili se sin i brat pokojne Amre i sve demantovali: "Ona je bila časna i poštena žena"
Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

NOVI DETALJI KRVAVOG PIRA U TUZLI Oglasili se sin i brat pokojne Amre i sve demantovali: "Ona je bila časna i poštena žena"

Bosna i Hercegovina -

Novi slučaj femicida potresao je Bosnu i Hercegovinu. Naime, u Tuzli je službenik MUP-a Tuzlanskog kantona Elvis Ćustendil sa više hitaca ubio Amru Kahrimanović, koja je preminula na licu mesta.

Ćustendil je potom pobegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a uhapšen je ispred zgrade u kojoj je živeo. Kako je potvrdio Dževad Korman, komesar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Turske, Ćustendil je bio alkoholisan.

Portal Dnevno avaz kontaktirao je porodicu ubijene Amre Kahrimanović, koja je demantovala navode da su ona i Ćustendil bili u nekakvoj vezi.

Sin i brat ubijene su izjavili da je Karimanovićeva bila časna i poštena žena u svojoj veri.

Amra Kahrimanović, Tuzla
foto: Printscreen/Facebook

Ćustendil nije dežurao kobne noći. U bar je došao sa prijateljima sa kojima je pio. Sat vremena pre ubistva dogodio se incident u lokalu, zbog čega je pozvao policiju jer je jedan od njegovih „kolega” sa kojim je sedeo remeti javni red i mir.

Kahrimanović je, kažu očevici, tražio od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate ono što su popili i da odu, ali je Ćustendil, koji je bio čest gost ovog lokala, to odbio.

Nakon toga je došlo do svađe između nesrećne žene i policajca, zbog čega je Ćustendil izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka u nju, piše Avaz.

(Kurir.rs/ Jutro.hr/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track