NIJE IMAO MOTIV ZA UBISTVO! Advokat otkrio šokantne reči policajca koji je ubio Amru u Tuzli (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok, Printscreen/Facebook

NIJE IMAO MOTIV ZA UBISTVO! Advokat otkrio šokantne reči policajca koji je ubio Amru u Tuzli (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Elvisu Ćustendilu, osumnjičenom za ubistvo Amre Kahrimanović, postupajući tužilac Kantonalnog tužilaštva TK predložio je određivanje jednomesečnog pritvora.

Podmukao način

Ćustendil je osumnjičen da je u Amru Kahrimanović iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK, gde je bio zaposlen u operativnom centru, na podmukao način ispalio jedan hitac, u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još petnaest hitaca u različite delove tela i usmrtio je.

Amra Kahrimanović, Tuzla
foto: Printscreen/Facebook

Njegov advokat Bakir Hećimović, rekao je za portal "Avaza" da se Ćustendil na ispitivanju branio ćutanjem.

@skkryper Hapsenje nakon ubistva u Tuzli #crnahronika #tuzla #fyp @Crna Hronika BiH @zvonkokovacevic6 #bih #bos ♬ original sound - skryper

Ali, kako je njemu preneo tokom razgovora, uopšte nije imao motiv da ubije Amru, koju je poznavao, kao i njenu celu porodicu i da uopšte ne zna šta je uradio.

"On meni tvrdi da je bio u rastrojstvu, da se poslednjih dana nije osećao dobro. Kada govorimo o motivu, on ne navodi bilo kakav motiv. Čovek kaže da se uopšte ne seća ispaljenog prvog metka. Kaže da je bio u lokalu, ali da se ne seća šta se zaista desilo. Tek je u policijskoj upravi, kada je prošao svu proceduru i kada mu je rečeno da je uhapšen, shvatio šta je uradio", rekao je Hećimović.

(Kurir.rs/Dnevni avaz)

Preneo: R.J.

Bonus video:

00:15

Policajac ubio ženu, pa sebe u Grockoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track