UŽAS U BOSNI I HERCEGOVINI: Muškarac ubio ženu, policija na terenu zatekla JEZIV PRIZOR
Foto: Shutterstock

UŽAS U BOSNI I HERCEGOVINI: Muškarac ubio ženu, policija na terenu zatekla JEZIV PRIZOR

Bosna i Hercegovina -

U prigradskom naselju Lipnica nadomak Tuzle danas se dogodilo ubistvo, a kako je potvrđeno muškarac je ubio ženu.

Kako prenosi Klix.ba iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona su rekli da danas oko 11:50 sati, dežurna služba Policijske stanice Zapad obaveštena je od građanina da se njegovi prijatelji S.B. i E. S. T., nastanjeni u Lipnici, ne javljaju na njegove telefonske pozive, te da mu se neposredno pre ove prijave policiji, javio na video poziv E. S. T. inače strani državljanin, gde je uočio da je isti krvav i da u krevetu leži S.B., te je zatražio intervenciju policije.

"Na mesto događaja, odmah su upućeni policijski službenici PS Zapad i SHMP Doma zdravlja Tuzla, te je izvršen nasilni ulazak u stan u kojem su se nalazili imenovani, gde su zatečeni beživotno žensko telo S.B., čiju smrt je na mestu događaja konstatovao dežurni lekar SHMP Doma zdravlja Tuzla i muškarac E.S.T. sa vidljivim povredama u predelu stomaka, koji je prevezen u JZU UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći", kazala je portparolka kantonalne policije Adnana Sprečić.

Na mestu događaja nalaze se dežurni tužilac i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK te se se preduzimaju sve dalje mere i radnje po nalogu tužioca.

(Kurir.rs/Klix.ba/Preneo:T.A.)

Bonus video:

03:24

Muškarac ubio devojku pa sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track