UMISLIO DA JE LIK IZ IGRICE I VIKAO DA JE LUD! Detalji haosa u školi u Sarajevu, dečak skalpelom napadao đake, krv na sve strane
Foto: Facebook

strašno

UMISLIO DA JE LIK IZ IGRICE I VIKAO DA JE LUD! Detalji haosa u školi u Sarajevu, dečak skalpelom napadao đake, krv na sve strane

Bosna i Hercegovina -

Incident koji je potresao Sarajevo dogodio se u Osnovnoj školi "Šip", kada je jedan od učenika doneo skalpel u školu i s njim mahao pred učenicima u svlačionici.

Kako smo ranije pisali, dečak se samopovredio za to vreme, a reagovala je i policija.

- Sam događaj nije bio nimalo bezazlen. Incident se desio u muškoj svlačionici. Dečak je izvadio skalpel i počeo da maše njime prema dečacima imitirajući lika iz igrice "Granny" i govoreći "ja sam lud". Srećom je promašio trojicu dečaka, jedan je uspeo da pobegne u toalet i sakrije se, rekla je majka jednog od dečaka iz svlačionice za Avaz.

Osnovna škola 'Šip'
Osnovna škola "Šip" foto: Facebook

Krv svuda po školi

U naletu prema vratima od wc-a, dečak sa skalpelom je sebe, nažalost, povredio - presekavši sebi tetivu. Nastala je vriska i haos, krv je prskala na sve strane. Na sreću nema drugih povređenih i nažalost dečak je povredio samo sebe, dodala je majka dečaka.

Pokušali da zataškaju

- Nažalost, škola je pokušala da prikrije događaj i nedavanjem pravih, tačnih i blagovremenih informacija dovela u situaciju da u medije ode netačna informacija, da se u grupama dele poluinformacije i da mi kao roditelji nagađamo šta se desilo, zavisi od toga od koga smo čuli. Svi, kao roditelji, zaslužujemo da znamo pravu istinu i uradimo sve kako se ovakve stvari nikada ne bi ponovile, kazala je majka jednog od dečaka.

(Kurir.rs / Avaz.ba)

Bonus video:

01:54

OGUGLALI SMO NA PORODIČNO I VRŠNJAČKO NASILJE! Milan Ćulibrk: Na društvenim mrežama nasilnici su najveći frajeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja