DRAMA U BOSNI: Pokušali da ga isele iz kuće, on izašao na terasu sa plinskom bocom u ruci, pa zapretio da će SVE DIĆI U VAZDUH
Foto: Shutterstock

UŽAS

DRAMA U BOSNI: Pokušali da ga isele iz kuće, on izašao na terasu sa plinskom bocom u ruci, pa zapretio da će SVE DIĆI U VAZDUH

Bosna i Hercegovina -

Velika drama odigrala se u Gradišci gde je, po nalogu suda, trebalo da se sprovede iseljenje porodice Kasagić iz kuće i popularnog kafe bara ”Akademik”.

Međutim sve je odloženo nakon što je Zoran Kasagić izašao na balkon, držeći plinsku bocu, preteći da će sve dići u vazduh.

Oko kuće se okupio veliki broj sudskih policajaca, vatrogasaca, kao i pripadnika PU Gradiška i Žandarmerije, koji su zbog bezbednosti zatvorili ulicu majora Milana Tepića.

Sudski izvršitelji su čak ušli u kafić ”Akademik”. U tim trenutcima Kasagić se sa plinskom bocom pojavio na balkonu kuće. Iako nije otvoreno pretio, situacija je bila veoma napeta i iseljenje je odloženo iz bezbednosnih razloga.

Koliko je situacija bila ozbiljna svedoči i činjenica da su iz obližnjih vrtića pozvali sve roditelje da dođu po decu, nakon čega su obustavili rad.

(Kurir.rs/ atvbl/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

01:21

U BEOGRADU UHAPŠEN DVADESETOGODIŠNJAK KOJI JE PRETIO AMERIČKIM BEZBEDONOSNIM SLUŽBAMA! Upućivao im poruke preko na ovaj način

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track