DODIK ČESTITAO PUTINU POBEDU: "Želim mu dobro zdravlje, snagu i istrajnost"
Foto: AP Gavriil Grigorov, AP Pavel Bednyakov

DODIK ČESTITAO PUTINU POBEDU: "Želim mu dobro zdravlje, snagu i istrajnost"

Bosna i Hercegovina -

Peti mandat na čelu Ruske Federacije, osvojen ubedljivom pobedom na predsedničkim izborima, potvrda je da predsednik Vladimir Putin ima ogromno poverenje ruskog naroda i da zemlju vodi u pravom smeru, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

- Pobeda predsednika Putina dočekana je s radošću i među srpskim narodom, jer u njemu vidi velikog državnika i prijatelja na kojeg se uvek možemo osloniti i koji brine o našem narodu. Takođe, raduje nas što je ruski narod za svog lidera izabrao ozbiljnog, odgovornog i mudrog državnika, jer je to garancija da će se u današnjem svetu održati tradicionalne vrednosti i da neće postati mesto u kojem samo odabrani mogu da odlučuju o svemu - napisao je Dodik na društvenoj mreži X.

Čestitao je Putinu na novom mandatu.

- Čestitam predsedniku Putinu, dragom prijatelju Republike Srpske i srpskog naroda, na novom mandatu. Želim mu dobro zdravlje, snagu i istrajnost na putu da sačuva Rusiju i donese mir i bolju budućnost čitavom svetu - rekao je Dodik.

(Kurir.rs/RTRS/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

00:20

IZ HRVATSKE DOLAZE SRAMNI PODACI O ŽRTVAMA U JASENOVCU! Dodik: Komunistička vlast je onemogućila identifikaciju svih žrtava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja