U POLICIJSKOJ AKCIJI "KVANTUM" UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA PRODAJU NARKOTIKA: Ovako je "pala" kriminalna četvorka
Foto: Shutterstock

U POLICIJSKOJ AKCIJI "KVANTUM" UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA PRODAJU NARKOTIKA: Ovako je "pala" kriminalna četvorka

Bosna i Hercegovina -

U akciji ”Kvantum” uhapšeni su Roberto Baldo (33), sin Еmilija Balde optuženog za učešće u ubistvu Slaviše Krunića, Petar Pavičić (28), Saša M. (24) i Filip J. (25) svi iz Banjaluke.

Izvor blizak istrazi kaže da su svi osumnjičeni da su se bavili trgovinom narkotika, a kod njih je pronađeno i oduzeto 246 grama marihuane, digitalne vage, oko 7.000 KM, kao i mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz.

”Oni su osumnjičeni da su konzumentima direktno prodavali marihuanu, a prodaju su dogovarali preko mobilnih aplikacija i slično. Najveća količina marihuane otkrivena je kod Balda oko 140 grama. U pretresu kod Pavičića otkrivena je marihuana i digitalna vaga. Takođe pronađen je ”štek”, nešto poput duple fioke, koja se otvarala pomoću elektronske kartice”, otkriva izvor ATV-a.

On dodaje da je kod Saše M. otkrivena marihuana i vaga, a kod Filipa J. veći iznos novca.

Iz PU Banjaluka je saopšteno da je četvorka uhapšena zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

”Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršeni su pretresi na četiri lokacije pri čemu je pronađeno i oduzeto oko 246 grama marihuane, dve digitalne vage, mobilni telefoni, 7.080 maraka i drugo”, navode u policiji.

Dodaju da su sve mere i radnje preduzete pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

”Nakon komletiranja i dokumentovanja predmeta protiv osumnjičenih će biti podnesen izveštaj o počinjenom krivičnom delu”, saopštila je policija.

(Kurir.rs/Atvbl/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track