OTAC IZ SARAJEVA NUDI 10.000€ DA SAZNA KO MU JE UPUCAO MALOLETNOG SINA: "Novac ću dati javno, policija ne pokazuje interes"
Foto: Printscreen/Youtube/AvazTV

OTAC IZ SARAJEVA NUDI 10.000€ DA SAZNA KO MU JE UPUCAO MALOLETNOG SINA: "Novac ću dati javno, policija ne pokazuje interes"

Bosna i Hercegovina -

Hilmija Garibović, čiji je maloletni sin pre mesec dana bio meta pucnjave u Starom Gradu u Sarajevu danas je ponudio nagradu od 10.000 evra za informacije koje bi pomogle u identifikaciji osobe koja je pucala na njegovog sina, budući da počinitelj nije uhapšen.

"Obećavam nagradu onome ko nam pomogne, jer ni nakon mesec dana policija nije uspela da identifikuje osumnjičenog niti pokazuje interes za to", kazao je Garibović.

Rekao je da ne zna da li ga neko štiti i tvrdi da je ovo jedini način da sazna razlog napada na njegovo dete i ko je nalogodavac.

"Molim da se javi meni ili policiji. Novac ću dati javno", dodao je Garibović.

Podsećamo, pucnjava, u kojoj je ranjen maloletni tinejdžer (16) dogodila se 17. marta u 20.20 sati u ulici Muse Ćazima Ćatića, kod Muzičke akademije, u Opštini Stari Grad u Sarajevu.

Mladić je upucan u potkolenicu i zadobio je teške telesne povrede.

Kurir.rs/Klix.ba

Bonus video:

01:00

Upucao ga zbog duga od 2.000 dinara ili provociranja? Čačak bruji o pucnjavi usred bela dana, ovo su snimci hapšenja osumnjičenog napadača koji je iz puške ispalio dva metka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track