USKORO OPTUŽNICA PROTIV UBICE AMRE KAHRIMANOVIĆ: Policajcu koji je počinio brutalno ubistvo preti više od 40 GODINA ZATVORA
Foto: Printscreen/TikTok, Printscreen/Facebook

USKORO OPTUŽNICA PROTIV UBICE AMRE KAHRIMANOVIĆ: Policajcu koji je počinio brutalno ubistvo preti više od 40 GODINA ZATVORA

Bosna i Hercegovina -

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona privodi kraju istragu protiv Elvisa Ćustendila, policajca MUP-a TK koji je početkom februara počinio brutalnu likvidaciju Amre Kahrimanović, ispalivši u nju 16 metaka.

Kako "Avaz" saznaje, protiv Ćustendila koji se nalazi u pritvoru, uskoro će biti podignuta optužnica, za krivično delo ubistvo.

Čeka ga, s obzirom na brutalnost, činjenicu da je bio pijan, pucao iz službenog pištolja, pobegao s lica mesta ,više od 40 godina zatvora.

Ubistvo Amre Kahrimanović, podsećamo, zgrozilo je javnost s obzirom na brutalnost policajca koji je tu noć pio u kafani čija je Amra bila suvlasnica i počinio je brutalan zločin.

Saznajemo da je Ćustendil nedavno bio na neuropsihijatrijskom veštačenju, kako bi se utvrdilo u kakvom je bio stanju u trenutku kada je počinio zločin. Njega su po naredbi Tužilaštva TK veštačila tri lekara iz Sarajeva.

Ovaj nalaz se još čeka kako bi optužnica ugledala svetlo dana, a to će se desiti vrlo brzo. Možda čak i naredne sedmice.

Bonus video:

00:44

HOROR! ŽENA PRONAĐENA VEZANA ZA KREVET, OBRIJANE GLAVE I U RANAMA! Muž je držao u zateočeništvu 12 GODINA i brutalno zlostavljao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track