BOSANAC (29) UHAPŠEN U NEMAČKOJ: Haos u automehaničarskoj radnji! Nezadovoljna mušterija potegla nož, onda se pojavio ON
Foto: EPA/Vassil Donev

BOSANAC (29) UHAPŠEN U NEMAČKOJ: Haos u automehaničarskoj radnji! Nezadovoljna mušterija potegla nož, onda se pojavio ON

Bosna i Hercegovina -

Državljanin Bosne i Hercegovine (29) uhapšen je u Nemačkoj nakon sukoba sa nezadovoljnom mušterijom koja se pojavila u automehaničarskoj radnji, žaleći se na kvalitet usluge.

Kako prenose nemački mediji, sve se desilo u ponedeljak oko pola osam, kada je nezadovoljna mušterija upala u automehaničarsku radnju i tokom svađe potegla nož.

Vlasnik radnje je odmah pozvao dva poznanika kao pojačanje, od kojih je jedan bio državljanin BiH, koji je kod sebe imao plinski pištolj. Njegov kolega je imao bejzbol palicu.

Međutim, ubrzo se na licu mesta pojavio veliki broj policajaca iz jedinice za brzo reagovanje koji su smirili strasti i svima oduzeli oružje.

Na licu mesta uhapšeni su državljanin BiH (29) i državljanin Njemačke (36). Inače, u saopštenju policije stoji da ovo nije prva intervencija u ovoj automehaničarskoj radnji te da je u proteklom periodu bilo više prijava za slične incidente.

Bonus video:

00:09

Uhapšen Novopazarac koji je osumnjičen za paljene automobila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track